Barça

Guardiola i Messi, els millors

The Best. El tècnic del Manchester City i el futbolista de l’Inter Miami guanyen el premi al millor entrenador i al millor jugador, respectivament, del futbol masculí al 2023

Ja fa temps que no són al Barça, on van fer història i on són llegendes, però Pep Guardiola i Leo Messi continuen regnant en el futbol mundial. Ahir, en la gala del The Best, van ser els triomfadors. El de Santpedor va ser guardonat amb el premi de millor entrenador masculí i el de Rosario, amb el de millor jugador masculí de l’any 2023.

Guardiola va imposar-se en la votació, en què participen entrenadors i capitans de seleccions internacionals, periodistes i aficionats, a Luciano Spallettii i Simone Inzaghi. “El Barça és el club del meu cor, tot el que soc és gràcies al Barça”, va manifestar quan va rebre el seu primer The Best el tècnic, guanyador del triplet el curs passat dirigint el Manchester City.

Per contra, Messi no va dir res, ja que no va assistir a l’esdeveniment. El seu reconeixement va ser una sorpresa, ja que el favorit era Erling Haaland, del Manchester City. De fet, en la votació van quedar empatats i el premi va decantar-se en favor de l’argentí per haver estat elegit més vegades com a la primera opció pels capitans. És el tercer The Best per a Messi, que ja va guanyar-lo al 2019 i al 2022.

Millor jugador
Leo Messi (Inter Miami)
Millor jugadora
Aitana Bonmatí (Barça)
Millor porter
Ederson Moraes (Man. City)
Millor portera
Mary Earps (Man. United)
Millor entrenador
Pep Guardiola (Man. City)
Millor entrenadora
Sarina Wiegman (Anglaterra)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)