Barça

“No hem de fer reivindicacions”

Jonatan Giráldez Entrenador del Barça

Per primer cop, el clàssic va passar a un segon pla en la roda de premsa de Jonatan Giráldez, centrada en els premis The Best i els resultats finals. “Estic bé i tranquil. Estic content i orgullós, també una mica decebut. Desconec els criteris. Sí que hi ha coses difícils d’explicar. Per què no hi són Patri, Caro, Mapi, Irene o Rolfö?”, es preguntava el tècnic, tercer en la votació de millor entrenador. El gallec, però, no creu que això sigui cap motivació extra. “La motivació és col·lectiva, de títols, de jugar com a equip. No hem de fer reivindicacions individuals. Hem d’intentar fer una temporada igual o millor que la passada”, va assegurar.

Sobre el partit contra el Madrid, Giráldez preveu més igualtat pel fet de ser una eliminatòria. “Estem preparades. És un partit difícil i tot està més igualat. L’exemple és la temporada passada”, va afirmar el tècnic, que creu que sumar el primer títol del curs ajudaria. “Estem amb motivació. Hem d’intentar donar la millor versió. És la cursa i l’ampolla d’aigua. Si beus ara, tindràs més força per al que ve. Ens ajudaria molt a afrontar el tram important de la temporada”, va manifestar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)