Barça

“Hi ha jugadors que han fet un pas endavant”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El Barça va patir més del previst per superar l’Unionistas i aconseguir el bitllet per als quarts de final de la copa. Malgrat això, el tècnic blaugrana, Xavi Hernández, es va mostrar satisfet per la reacció de l’equip després d’una primera part ensopida. “En línies generals, marxem amb bones sensacions. L’equip en surt reforçat. Hi ha jugadors que han fet un pas endavant. Sé que la situació de l’altre dia en la supercopa és difícil de digerir, però tenen qualitat per competir.” L’egarenc, però, també va admetre que en algunes fases del partit va faltar igualar “l’agressivitat, el coratge i l’ànima” que hi posaven els jugadors del conjunt castellà per “controlar el partit sense problemes”. A més, va assegurar que el que més el preocupa és no saber aturar els “contraatacs i transicions”. “A estones hem jugat bé, però n’hi ha d’altres en què hem de jugar molt millor. A vegades em desespero perquè no fem el que toca. Quan dic que estem en construcció, em refereixo a això. Al joc, a generar més coses i entendre el que requereix cada situació de partit”, hi va afegir.

Un dels protagonistes del duel va ser Pau Cubarsí, que va debutar amb el primer equip amb només 16 anys. “Confiem molt en la gent de casa. El Pau és un futbolista que hem anat seguint i confiem molt en ell. És molt jove, però té capacitat per ser molts anys al club”, va assegurar Xavi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)