Barça

Giráldez: “Estem més que preparades”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, s’espera una final de supercopa divertida contra el Llevant i assegura que l’equip està preparat. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Preparació escenaris

“Als entrenaments intentem preparar les jugadores i donar-los-hi recursos perquè puguin anticipar-se a tots els escenaris que puguin trobar-se i així veuen com afrontar-los. Això ens permet afrontar els partits amb més tranquil·litat. Quan tens la sensació de disposar d’aquests recursos per solucionar segons quines situacions del joc, tens més tranquil·litat. Hem de focalitzar-nos en el pla de partit i el rol de cada jugadora. Passi el que passi, hem de ser fidels al que hem de fer. És important. Les jugadores estan compromeses i per això tenim resultats”.

El Llevant

“És un molt bon equip, amb una proposta valenta i atractiva. Normalment, proposa molts duels i intensitat. Té la intenció d’atacar i no conformar-se amb el resultat. És una intenció similar a la nostra. També volem tenir la pilota, pressionar i generar. Serà una gran final, divertida, amb espectacle, ocasions i gols. Esperem fer-ne més i guanyar”.

Com arriba l’equip

“Quan tornes de Nadal, sempre hi ha una part de preparació per tornar a preparar-se als entrenaments, als partits i a la competició. Hem tingut dues setmanes netes i les jugadores han estat molt responsables. La dinàmica de càrregues ha estat molt bona, així com l’actitud i la predisposició de totes. L’equip està molt bé. Competim cada pocs dies, però no hi ha excusa. Estem més que preparades i serà un bon dia per a demostrar-ho”.

No haver-se enfrontat aquesta temporada

“Quan jugues diversos cops contra un equip, fa que coneguis més com juga, que analitzis els partits i veure què pots millorar i on pots fer mal. No haver-nos enfrontat aquesta temporada pot fer que sigui més difús pel que fa a la proposta. Tenim clar de quina manera pot plantejar el partit el Llevant. Segurament, elles també poden saber-ho. No ho considero un condicionant”.

Punts forts Llevant

“Els punts forts del Llevant no els he de descobrir. Té una proposta ofensiva, amb jugadores diferencials. Haurem de fer coses diferents al partit contra el Madrid, ajustar temes de pressió i evitar que les seves jugadores amb més talent puguin entrar en joc. Seran important els duels. Hem d’estar capacitades per guanyar-los”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.