Barça

Barça-Sevilla, en els quarts de copa femenina

El Barça s’enfrontarà al Sevilla, a casa i a partit únic, en els quarts de final de la copa femenina, després del sorteig dut a terme a la seu de la Federació Espanyola de Futbol (FEF) a Las Rozas.

El conjunt barcelonista i l’equip sevillista van ser desqualificats la passada edició del torneig per alineació indeguda de la brasilera Geyse Ferreira i de Nagore Calderón, respectivament, després de les denúncies presentades per Osasuna i Vila-real, als quals tots dos havien guanyat per 0-9 i 1-0.

Ara es veuran les cares en l’actual torneig coper després d’haver superat les barcelonistes per 0-6 el Funda Albacete i les sevillistes per 0-4 el Llevant Les Planes, amb clar favoritisme per a l’equip que dirigeix Jonatan Giráldez. Les culers persegueixen la desena corona en aquesta competició.

L’altre matx destacat de l’eliminatòria és l’Atlético- Real Madrid.Protagonistes de la final del curs passat es tornaran a veure les cares. Aleshores, can guanyar les colchoneras a la tanda de penals després d’equilibrar un 0-2 en els últims minuts.

Finalment, el Llevant, que compta amb sis títols copers en el seu historial, segon a la Lliga F i finalista de la Supercopa, rebrà la Reial Societat, que es va proclamar campiona el 2019, i l’Athletic s’enfrontarà al Costa Adeje Tenerife. Les eliminatòries es disputaran a partit únic entre el 6 i el 8 de febrer.

Barcelona - Sevilla
Atlético- Real Madrid
Athletic - Costa Adeje Tenerife
Llevant- Real Sociedad
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)