Barça

Una altra exhibició

Copa. El Barça passa per sobre del Sevilla i amb una golejada escandalosa es classifica per a les semifinals de la competició

Barça 8 Sevilla 0

BARÇA:Cata Coll; Bronze, Engen, Paredes (Marta Torrejón, 76’), Batle; Aitana (Dragoni, 64’), Vicky López (Bruna Vilamala, 64’), Patri Guijarro; Graham Hansen (Brugts, 76’), Salma Paralluelo i Mariona (Ariana Arias, 64’).SEVILLA:Sullastres; Lucía, Diana Gomes, Teresa, Otermín (Débora García, 62’); María Pérez (Amanda Sampedro, 62’), Cahynová, Gemma; Payne (Nazareth, 69’), Inma Gabarro (Cerrato, 80’) i Martín-Prieto (Arola Aparicio, 62’).GOLS:1-0 (6’) Salma. 2-0 (16’) Aitana. 3-0 (18’) Mariona. 4-0 (33’) Mariona, de penal. 5-0 (37’) Salma. 6-0 (40’) Graham Hansen. 7-0 (59’) Aitana. 8-0 (77’) Ari Arias.ÀRBITRE:Alicia Espinosa (col·legi madrileny).T.G.:a la local Cata Coll; a la visitant Teresa.T.V.:cap.PÚBLIC:3.438 espectadors a l’estadi Johan Cruyff.

El Barça ja és a semifinals de la copa. El conjunt blaugrana, amb una espina clavada en aquesta competició després d’haver quedat eliminat als despatxos per alineació indeguda el curs passat, s’hi va plantar després de golejar (8-0) el Sevilla en una altra exhibició. L’equip entrenat per Jonatan Giráldez, que al descans ja guanyava per 6-0, va ser una piconadora.

La superioritat culer doncs, es va fer notar aviat. Salma Paralluelo va ser la llum ofensiva, enmig del domini, posant el seu segell en quatre dels cinc primers gols. La dorsal 7 en va fer dos (l’1-0 al 6’ i el 5-0 37’) i va fabricar els primers d’Aitana (el 2-0 al 16’) i Mariona (el 3-0 al 18’), amb dues molt bones passades filtrades des de la frontal. Com Salma, tant Aitana (el 7-0 al 59’) com Mariona (el 4-0 al 33’) van fer un doblet. A la festa s’hi van apuntar Graham Hansen (el 6-0 al 40’) i la jove del filial Ari Arias (el 8-0 al 77’).

El Barça espera rival en semifinals i no serà fins demà (13 h), quan es farà el sorteig, que el coneixerà. Podria ser l’Athletic, que va superar en els penals (1-1, 7-6) l’UD Tenerife. Els altres dos conjunts que completaran el bombo sortiran del Llevant - Real Sociedad i l’Atlético - Real Madrid, que es disputen avui.

ELS VESTIDORS

L’equip ha estat a un nivell molt alt. Hem atacat com tocava i hem estat molt bé a nivell de finalització
Jonatan Giráldez
TÈCNIC DEL BARÇA
Hem fet un bon partit. Busquem la millora sempre encara que sembli que no n’hi hagi
Aitana Bonmatí
JUGADORA DEL BARÇA
Athletic - UD Tenerife
1-1 (7-6)
Barça- Sevilla
8-0
Llevant- R. Sociedad
avui, 19 h
Atlético- R. Madrid
avui, 21 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)