Barça

Alexia fa part de treball amb el grup

Nou pas endavant en la recuperació d’Alexia Putellas. La capitana del Barça ha fet part de la primera sessió de la setmana amb el grup. Fa uns dies, el club ja mostrava com la migcampista començava a tocar pilota.

La recuperació d’Alexia, que acaba contracte aquesta temporada, va per bon camí i està complint amb els terminis previstos. El tècnic blaugrana, Jonatan Giráldez, ja va afirmar que les sensacions estaven sent bones i que aviat tindríem notícies. En tot cas, el gallec sempre ha deixat clar que no es prendrà cap risc amb la capitana i que no es posarà cap data de retorn.

Alexia va tornar a operar-se del genoll esquerre el passat 27 de desembre i no juga des del 14 de novembre. El Barça afronta dos partits de lliga aquesta setmana, contra Llevant i Atlético, just abans de l’aturada de seleccions i la disputa de la Nations League. Un temps extra, doncs, que la capitana guanyarà per acabar de recuperar-se i poder reaparèixer, si tot va bé, aquest mes de març quan l’equip disputarà les semifinals de la copa de la reina, els quarts de la Champions i el clàssic de lliga contra el Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)