Barça

Lewandowski: “Si estem units, al final guanyarem alguna cosa”

Relats Solidaris de l’Esport

“Si estem tots junts, estic segur que a final de temporada podrem estar contents de com hem jugat en aquest darrer tram de totes les competicions. Estic segur que guanyarem molts partits, a la lliga i a la Champions. Al final, guanyarem alguna cosa”. “No podem comparar l’equip de l’any passat amb l’equip actual. Abans teníem Busquets, Alba, Piqué... eren jugadors amb qualitat i experiència. Ara tenim una barreja de jugadors molt joves i jugadors amb experiència i això és una situació difícil. Ara és hora de treballar i crec que estem en un moment perfecte, amb l’arribada de la Champions, per començar a jugar millor i guanyar. El que ha passat fins ara ja ha passat i és futbol. Crec que és difícil explicar ben bé el perquè, però penso que podem millorar d’aquí fins a final de temporada”. Són paraules de Robert Lewandowski. El polonès encara té fe en què el Barça podrà aixecar un dels dos títols on encara està viu en competició. En la lliga el Barça és tercer a 10 punts del Madrid i en la Champions el pròxim mur a superar és el Nàpols, i ja sabem com li ha anat al Barça a Europa en els últims anys i la situació que viu ara mateix l’equip, però Lewandowski viu abraçat a l’esperança. Es resisteix encara a tirar la temporada ja al mes de febrer, tot i afrontar aquest últim tram del curs amb un entrenador que ja ha dit que no continuarà a partir del 30 de juny.

Lewandowski ha fet aquestes declaracions en l’acte oficial de la divuitena edició del projecte Relats Solidaris de l’Esport. Aquest dijous el polonès ha estat present en l’acte que en què s’ha presentat una recaptació que s’ha enfilat fins als 80.000 euros. Els diners aniran a parar directament a la Fundació Lovaas, un centre de formació i investigació sobre l’autisme.

Preguntat sobre el futur entrenador del Barça i sobre el nom de Hansi Flick, Lewandowski ha dit: “és molt bona persona, però ara l’entrenador del Barça és Xavi”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)