Barça

Alexia, que no juga amb el Barça des del 14/11, citada amb la selecció espanyola

La convocatòria d’Alexia Putellas amb la selecció espanyola ha aixecat polseguera. I és que la capitana del Barça fa molt poc que ha retornat al treball amb el grup i encara està en procés de rehabilitació de la darrera al genoll que va patir. Alexia va a operar-se del genoll esquerre el passat 27 de desembre i no juga des del 14 de novembre i, encara sense haver tornat de blaugrana, ha estat citada amb el combinat que dirigeix Monte Tomé per a la fase final de la Women’s Nations League 2023/24, en què els Països Baixos, Alemanya, Espanya i França, es disputaran el tron en la final four que es disputarà entre el 23 i el 28 de febrer.

“La primera intenció perquè vinguin a la selecció és que puguin jugar. Creiem que ens pot ajudar dins del camp. Està travessant un procés especial, ara, en mans d’altres professionals”, ha manifestat la seleccionadora sobre la convocatòria d’Alèxia. “Aquests dos partits ens vénen de gust molt i portem temps treballant-los. Alexia és una jugadora important, és la capitana. Des del punt de vista esportiu, valorem com una jugadora que ha d’estar en aquests partits. Està en un procés de readaptació amb el seu club i la intenció és que tot això se segueixi elaborant des dels serveis mèdics, treballant en la seva evolució i progressió. Tenim la confiança que pugui estar, però amb molt de compte”, ha completat l’entrenadora que també ha citat a la jove culer Vicky López,a més de Cata Coll, Aitana Bonmatí, Mariona Caldentey i Salma Paralluelo.

La convocatòria:

- Porteres: Missa Rodríguez (Reial Madrid), Elene Lete (Reial Societat) i Cata Coll (Barcelona)

- Defenses: Ona Batlle, Irene Pareds (Barcelona), Olga Carmona, Oihane Hernández (Reial Madrid), Laia Aleixandri (Manchester City/ING), María Méndez (Llevant), Laia Codina (Arsenal/ING) i Sheila García (Atlètic de Madrid).

- Migcampistes: Tere Abelleira, Maite Oroz (Reial Madrid), Aitana Bonmatí, Vicky López, Alexia Putellas (Barcelona), Fiamma Benítez (València) i María Pérez (Sevilla).

Davanteres: Athenea del Castillo (Reial Madrid), Mariona Caldentey, Salma Paralluelo (Barcelona), Jenni Bell (Tigres/MEX), Lucía García (Manchester United/ING), Eva Navarro (Atlètic de Madrid) i Alba Redondo (Llevant).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)