Barça

La ratxa es queda en 79

Barça. El Llevant fa història i aconsegueix posar fi al ple de victòries de les blaugrana a l’estadi Johan Cruyff amb un empat meritori

Barça 1 Llevant 1

BARÇA:Cata; Bronze (Marta, 86’), Paredes, Engen (Pina, 74’), Ona Batlle; Walsh, Aitana, Patri; Graham Hansen, Mariona (Ari Arias, 86’) i Paralluelo (Vicky López, 74’).LLEVANT:Tarazona; Antonia, María Méndez, Mendoza, Lloris; Paula, Baños, Daniela (Sosa, 75’); Érika, Alba Redondo (Nunes, 90’+1) i Paula Tomás.GOLS:1-0 (21’) Salma Paralluelo. 1-1 (55’) Alba Redondo.ÀRBITRE:Beatriz Cuesta Arribas (comitè gallec).T.G.:cap.PÚBLIC:3.125 espectadors a l’estadi Johan Cruyff.

En el partit 80 es va acabar la ratxa. L’estadi Johan Cruyff només veia victòries i més victòries del Barça. Una rere l’altra. Des del setembre del 2019, en el duel contra el Tacón, i fins ahir. El Llevant va aconseguir el que cap equip havia pogut fer al temple blaugrana: evitar que els tres punts es quedessin a casa. Després de 79 victòries en el mateix nombre de partits, el Barça no va poder passar de l’empat contra el conjunt granota en el duel pendent de lliga que s’havia de disputar el cap de setmana de la supercopa. Precisament en aquella ocasió l’equip de Jonatan Giráldez va golejar de forma molt contundent el Llevant. Set són els gols que va marcar el Barça per alçar la supercopa. Menys d’un mes després, escenari diferent. Del 7-0 a l’empat a un. Del vendaval ofensiu que va permetre escombrar el rival de Butarque, a un mur defensiu granota que el Barça no va poder penetrar.

Va ser un partit molt diferent dels que acostuma a jugar el conjunt blaugrana, en què pràcticament no va generar ocasions si es compara amb els altres enfrontaments. En el primer temps, més enllà del gol de Salma, poc a dir. En el segon, el Barça va prémer l’accelerador per intentar ampliar la distància, però es va trobar amb l’empat d’Alba Redondo en l’única ocasió de les visitants. Malgrat els intents de Graham Hansen o Vicky López, que va tenir la més clara en l’últim minut, el marcador no es va moure. Algú va ser capaç de frenar el Barça a casa. Història. “Servirà d’estímul perquè implica que no t’has de conformar. Són tocs d’atenció que ens ajudaran”, reconeixia Giráldez en acabar. Diumenge, contra l’Atlético, la reacció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)