Barça

Oriol Romeu i Vitor Roque, les novetats pel partit contra el Celta

El Barça es desplaça fins a Balaídos per enfrontar-se aquest dissabte (18.30h/DAZN) al Celta. L’últim partit abans de l’anada dels vuitens de final de la Champions contra el Nàpols a terres italianes. Xavi Hernández, després de dirigir el darrer entrenament previ a aquest matx, ha donat a conèixer la convocatòria abans de viatjar aquesta mateixa nit a Vigo.

La gran novetat és Oriol Romeu, baixa en el duel contra el Granada per unes molèsties al genoll. També torna Vitor Roque després de complir la sanció per la seva expulsió davant l’Alavés. Els dos formen part d’una convocatòria de 21 jugadors, en la que ha caigut el davanter del filial Pau Víctor. Tampoc hi són els lesionats Sergi Roberto, Ferran Torres, Balde, Gavi, Joao Félix i Marcos Alonso.

Els jugadors que formen la convocatòria són els següents: Ter Stegen, Iñaki Peña, Kochen, Joao Cancelo, Araujo, Iñigo Martínez, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Christense, Fermín, Oriol Romeu, Vitor Roque, De Jong, Gündogan, Kounde, Lamine Yamal, Casadó, Cubarsí, Marc Guiu i Héctor Fort.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)