Barça

“Penso que podem acabar bé”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

L’empat contra el Granada i la proximitat del duel de Champions contra el Nàpols obliguen el Barça a reaccionar. El seu tècnic, Xavi Hernández, continua transmetent optimisme. “He vist que als jugadors els afecta perdre o empatar. Tenen un compromís i una implicació molt grans. Volen guanyar. Arribarem fins on puguem. Hi som a temps encara, vull pensar que podem acabar bé”, va dir el terrassenc, que es vol centrar a lluitar en les dues competicions que queden. “Si volem competir i arpirar al títol hem de guanyar demà. No podem fallar més. No depenem de nosaltres, però hem de seguir. Continuo motivat i positiu”, va explicar Xavi, que espera una “sortida complicada” a Balaídos. L’entrenador espera una “reacció”. “Això no significa que hàgim de guanyar la Champions, però sí que estem units per competir”, va assegurar.

Dos temes més van protagonitzar la roda de premsa: els noms que sonen per a la banqueta i Mbappé. Sobre el seu substitut, Xavi no creu que el soroll desestabilitzi. “Que es parli de substituts és lògic i normal. Això no ho podem controlar. Controlem el que passa a dins i estem units i motivats”, va dir el tècnic, que reconeix que està “més tranquil” des que va anunciar que marxa. “Estimo el Barça i m’hi deixaré la pell fins que acabi la temporada.” Sobre Mbappé i el seu més que possible fitxatge pel Madrid, el màxim rival del Barça, va preferir no pronunciar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)