Barça

Lamine Yamal: “Driblar és un acte natural, em surt sense pensar”

Lamine Yamal, ara mateix concentrat amb la selecció espanyola, ha ofert una entrevista amb els mitjans de comunicació del Barça. Les seves paraules més destacades.

La temporada

“És un somni per a mi poder jugar per al FC Barcelona i davant de la nostra afició. També és una experiència única poder compartir vestidor amb jugadors de talla mundial. Estic molt feliç i molt content”

Situació personal

“Tot és molt nou per a mi. Mai abans m’havia passat una cosa similar. La meva única intenció és continuar jugant i gaudint amb la samarreta del Barça. “

“Intento no pensar gaire en tota la pressió que envolta estar al Barça, ja que quan dones moltes voltes al cap és quan arriba aquesta sensació de pressió. Intento gaudir jugant al futbol, que és el més important. “

“Amb la popularitat, la veritat que estic molt tranquil, ja que és una cosa que no depèn de mi. Ho considero com un fet extern. Em centro a jugar a futbol tot i que hi hagi moltes marques que se centrin en la meva figura. Sempre ho parlo tot amb la meva família i m’ho prenc tot amb molta tranquil·litat”

Els rècords de precocitat

“La veritat és que no els tinc tots controlats. Perquè quasi cada cosa que faig esdevé un rècord i és difícil que tots se’m quedin a la memòria, però algun sí que el tinc present. Diuen que mai un nen de setze anys havia tingut tanta incidència al Barça.”

“Quan vaig marcar per primera vegada amb la samarreta del Barça a la Lliga em va fer molta il·lusió. Va ser al camp del Granada i recordo molt aquesta estrena amb el club de la meva vida”

Sobre la gespa, disfruta

“Com diu Xavi, la por és una cosa que no has de tenir. Et pot perjudicar en el joc; no aporta res positiu pensar en el temor. Només has de ser feliç i gaudir amb la pilota als peus. “

Xavi

“Ha tingut un paper principal. Ha estat ell qui ha confiat en mi. A més, ara m’està donant molta constància, ja que estic acumulant molts minuts. Estic molt content, molt feliç i molt agraït a la figura de Xavi. “

“És un honor per a mi que una llegenda del Club, i ara el meu entrenador, pronunciï aquestes paraules. Em fa sentir content”

Els companys que més l’han ajudat

“Des de la meva arribada, tots. Sobretot els més joves com Araujo, Pedri, Gavi o Balde m’han ajudat molt a integrar-me en la dinàmica del primer equip. “

Driblar és innat?

“Sí! Driblar és un acte natural, que em surt sol, sense pensar. “

“Sobretot en Neymar i Messi; són els dos que més m’agraden. “

“La comparació amb Messi la deixo a ells, però no hi haurà cap altre futbolista com Leo Messi. “

Els rivals

“Quan estic sobre la gespa no penso quin marcador tinc al davant. Faig com quan era juvenil i no penso qui tinc al davant i, d’aquesta manera, tinc més possibilitats de superar el meu defensa. “

“A la final de la Supercopa d’Espanya em va costar molt Ferland Mendy”

Els joves de La Masia

“M’ha ajudat molt en tots els aspectes: com a persona, en el tema educatiu, com a futbolista. La Masia ho és tot. Ara s’està demostrant que el paper de La Masia és fonamental i ha contribuït al fet que molts estiguem al primer equip.”

“Als nens de la Masia els diria que tot és possible, que tots els somnis es poden complir. Jo no m’esperava estar amb setze anys al primer equip.”

Cubarsí, Hèctor Fort, Marc Guiu, companys al primier equip.

“Estic molt feliç perquè quan era petit també compartia equip amb ells. És més fàcil estar al primer equip amb ells, ja que he estat jugant al seu costat tota la meva vida i per a mi és un honor poder continuar jugant amb ells. Et puc afirmar que pugi qui pugi de La Masia estaré igual de content com quan ho vaig fer jo. “

Pau Cubarsí

“Tothom ho està veient. És un jugador increïble, amb molta projecció. Estic segur que encara demostrarà més del que és.”

El què queda de temporada

“El millor és no posar-se objectius. Hem d’anar deixant passar el temps i arribar el més lluny possible en les competicions que ens queden”

“A la lliga estem a pocs punts del Reial Madrid i del Girona. Fins que no s’acabi l’últim partit de Lliga, no la donarem per perduda”

“Anys enrere mirava la Champions per la televisió i estar al camp va ser increïble. Ara, ens toca el PSG i tot l’equip té molta il·lusió de jugar els quarts de final i passar ronda. I seria un somni poder alçar la Champions”

El PSG

“Arribats en aquests moments de la Champions League qualsevol rival és difícil. El nostre objectiu és jugar igual que en l’eliminatòria contra el Nàpols, on vam tenir moments bons de joc, per intentar passar de ronda. “

“Tots els equips que queden vius a la Champions tenen davanters molt bons. No solament el PSG, també el Manchester City, el Reial Madrid o el Bayern de Múnic. Però tinc clar que la defensa del FC Barcelona estarà molt bé contra ells. “

“Hem de desplegar el nostre joc, sense abandonar la nostra personalitat, i, d’aquesta manera, podrem fer mal a la defensa del PSG. Atacarem tots units. No solament els davanters podem crear perill, sinó també els nostres interiors han d’aportar en tasques ofensives per generar ocasions”

Lamine Yamal en el futur

“Espero que al FC Barcelona i guanyant molts títols.”

“Seria un somni per a mi ser el capità del Barça”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)