Barça

Deco: “Vaig renunciar a la comissió perquè Raphinha fitxés pel Barça”

Deco ha parlat aquest migdia en una entrevista a la cadena Ser. El director esportiu, representant de Raphinha quan va arribar al Barça, ha aclarit la situació amb el futbolista brasiler i la situació amb les seves empreses, que manté actives.

Sobre el fitxatge de Raphinha, del Leeds al Barça l’estiu del 2022, ha assegurat que no va cobrar la comissió pel traspàs que tenia estipulada. “Vaig renunciar a la comissió perquè Raphinha pogués venir al Barça. Hi havia l’Arsenal i el Chelsea interessat. Vaig deixar de cobrar això perquè hi pogués anar”, ha dit. “Jo mai vaig oferir Raphinha al Barça. La primera persona que em parla de Raphinha és Jordi Cruyff i després Mateu em va parlar i vam fer una reunió. A Raphinha mai li vaig dir que el Barça estava interessat”, ha seguit. En el fitxatge hi ha dos tipus de comissió, l’altra, per a la seva empresa de representació. “Jo pacto una comissió amb el Barça. Quan prenc la decisió de venir, no podíem tenir cap relació de continuar cobrant. Ho he venut a un fons d’inversió i aquest fons cobra”. Ara Deco ja no és l’agent de Raphinha, ja no representa a ningú. “A l’estiu vaig dir-li que no podria seguir cuidant de la seva carrera. Em vaig donar de baixa de totes les federacions i vaig deixar la feina de representació”, ha indicat.

Sobre la situació de les empreses que té actives, que ha assegurat que la majoria no son de representació de jugadors, ha explicat que el club n’està al corrent. “El club hi està d’acord. Son coses internes”, ha indicat. “El què no faré és deixar tota la feina que havia fet. Els diners que he fet no els he fet robant, he estat seriós i he fet una bona feina. He creat relacions importants”, ha seguit. “Tinc empreses a 3 països i les mantinc actives perquè tinc coses per cobrar. He fet un treball i els tinc per cobrar. El club ho sap tot. Jo no deixaré de cobrar tot el que he treballat. Si això és un problema, que el club m’ho comuniqui i en parlarem. Tot el què he fet ho he fet treballant. I no deixaré res del que he fet perquè no hi ha res il·legal. Si volgués amagar alguna cosa ho hagués fet molt millor... son tot documents públics”, ha expressat. “He perdut diners per entrar al Barça. Mai vaig pensar-hi. El Barça necessita gent amb coratge per estar en aquest projecte. A nivell personal em podia permetre aquest canvi”, ha explicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)