Barça

Alexia: “Tothom sap què és el Barça per a mi”

La capitana del Barça, Alexia Putellas, ha atès els micròfons de TV3 després d’eliminar el Brann als quarts de la Champions. Era el primer cop que podíem escoltar a la futbolista de Mollet del Vallès després de la seva lesió, amb temes com la seva renovació i la convocatòria amb la selecció espanyola durant la Nations sobre la taula. Alexia ha deixat clara la seva postura sobre el seu futur a Barcelona. “Tothom sap què és el Barça per a mi i quin és el meu somni. Crec que no hi ha molt més a dir. Estic molt compromesa amb l’equip i el projecte i no crec que s’hagi de dir gaire més”, ha dit Alexia. Un missatge d’amor cap al club i de desig de continuar vestint la samarreta blaugrana.

Alexia ha estat titular contra el Brann i ha firmat un bon partit, disputant prop de 70 minuts. “Em sento molt bé. La lesió ja ha passat, però me l’aneu recordant [somriu]. Em trobo bé, com una més. Estic amb la mateixa mentalitat i exigència i amb ganes d’ajudar amb el futbol que tinc”, ha expressat la capitana, que ha celebrat l’accés a semifinals. “Hem tornat a complir l’objectiu real de tots els anys, que és estar entre els quatre millors d’Europa i exigir-nos estar a semifinals. Fer-ho per sisena temporada seguida diu molt de la implicació, el compromís i l’exigència de molta gent, de tota la gent del club que ens ho posa fàcil perquè nosaltres sortim a la gespa i rendim”, ha dit la capitana, que ha elogiat el Brann. “Ha fet molt bon partit. Ens va sorprendre quan el cos tècnic ens va passar informes i vídeos. Tot el que feien tenia un per què. M’ha agradat molt”.

Finalment, Alexia també s’ha pronunciat sobre la reunió amb la lliga F i sobre la convocatòria amb Espanya del passat febrer. “Em sorprèn que surtin converses privades. Fa temps que passa això i no ens dona tranquil·litat per poder expressar les nostres opinions. No vull parlar d’això”, ha dit sobre el primer tema. “Vaig ser convocada i vaig anar. Va sortir molta informació, fins i tot alguna que jo no sabia. No sé per què es va generar tant rebombori. Vaig anar perquè se’m va trucar i ja està. Soc una professional i intento estar al 100%, ajudar i estar compromesa”, ha explicat sobre la convocatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)