Barça

João Félix: “Vull quedar-me, però no depèn de mi”

L’extrem portuguès ha parlat sobre el seu futur i incita a Bernardo Silva a venir al Barça

João Felix ha repassat l’actualitat blaugrana i el seu futur en una entrevista aquest migdia en el programa Jijantes.

El jugador cedit per l’Atlètic de Madrid ha insistit en voler seguir al club la temporada vinent. “Veurem que passa l’any que ve, la meva família està contenta i jo estic content. M’agradaria quedar-me, però no depèn de mi”,diu el futbolista portuguès, qui també li agradaria que Xavi seguís com a entrenador la propera temporada. “M’agradaria que en Xavi reconsiderés la seva situació. Té grans idees i és un entrenador molt jove. La gent a Barcelona l’estima molt”.

Un dels noms que han sortit en l’entrevista, és el del seu company de selecció i que sona des de fa anys per el Barça, Bernardo Silva. “Si fos Deco per un dia fitxaria a en Bernardo Silva, sense cap dubte. Que portin a en Bernardo Silva, que el portin. És molt bo i com a persona encara millor. Ell em pregunta sobre Barcelona, té família aquí. Em pregunta com són les coses aquí. Li he dit que està tot bé perquè vingui”, ha comentat.

Sobre el partit l’eliminatòria contra el PSG, el davanter creu que l’equip donarà la seva millor versió. “Els partits que juguem contra equips grans tenim una motivació enorme. Allà és on apareixen els millors jugadors, són els dies grans”, ha dit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)