Barça

El protagonista

Jules Koundé (PSG-Barça)

Examen Mbappé

Koundé, Araujo i Cubarsí tenen el repte de frenar l’estrella del PSG, que en l’últim cara a cara va fer 4 gols al Barça

“Mbappé és un jugador diferencial. El conec bé de la selecció. Intentaré ajudar a minimitzar-lo”

El 18 de desembre del 2022, al Lusail Stadium de Qatar, a Jules Koundé li va tocar plorar al costat de Kylian Mbappé. Companys de penes per un dia en la final de la copa del món perduda contra l’Argentina de Messi. Koundé va ser testimoni directe de la brutal actuació individual en aquella final de Mbappé, autor de tres gols per a la història, sense premi ni glòria. Avui al Parc dels Prínceps, Kylian Mbappé passa d’aliat i amic a rival i amenaça. Koundé, Araujo i Cubarsí estan davant el seu gran examen. La missió està clara: frenar un dels talents més grans del futbol actual, que en aquesta Champions ja ha anotat 6 gols. “Mbappé és un jugador diferencial. El conec bé perquè juguem junts en la selecció. Intentaré aportar i ajudar a minimitzar-lo, però també hem de tenir clar que el PSG és més que un únic jugador”, va explicar Koundé ahir en la prèvia del partit.

Quan Luis Enrique juga amb Mbappé, Barcola i Dembélé en atac, Kylian acostuma a jugar per dins, però contra la Real Sociedad va sorprendre situant Dembélé per dins i Mbappé i Barcola a les bandes. La zona d’atac per l’esquerra sempre ha estat el seu hàbitat natural, però amb Luis Enrique se l’ha vist jugar molt com referència ofensiva pel centre. Decideixi el que decideixi avui el tècnic del PSG, Koundé i Mbappé estan destinats a trobar-se cara a cara, perquè encara que jugui com a davanter centre té tendència a caure a la banda. Hi haurà examen individual per a Koundé, que ahir va acabar cansat del monòleg Mbappé en roda de premsa: “Teniu moltes preguntes sobre Mbappé; m’agradaria més parlar de nosaltres mateixos”, va dir un Koundé que en els últims partits sembla haver recuperat el seu millor futbol. Koundé va parlar d’aquesta millora defensiva individual i col·lectiva de l’equip: “Estem més concentrats. Fem més esforços. Defensem tots junts, començant des de dalt i estem concedint menys ocasions. Quan no encaixes tens més possibilitats de guanyar”, assegura. “El PSG, favorit? Això no ens importa. Confiem molt en nosaltres, arribem en bona dinàmica. Fa temps que el Barça no juga aquesta eliminatòria. Arribem en bona dinàmica i ambmoltes ganes de jugar aquí”, admet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)