Barça

Movistar+ prescindeix de Burgos després del comentari sobre Lamine Yamal

El comentari fora de lloc de Germán Mono Burgos sobre Lamine Yamal durant la transmissió del PSG-Barça ha tingut conseqüències. En va tenir just després del duel, amb la decisió tant del Barça com del PSG que cap jugador atengués els seus micròfons, i ha acabat derivant amb l’acomiadament de l’exporter com a comentarista. Movistar+ ha explicat en un comunicat que prescindia del col·laborador després dels “comentaris inadequats sobre el jugador Lamine Yamal”.

“Movistar Plus+ i Germán Burgos deixaran de col·laborar amb caràcter immediat en els programes de la plataforma i s’advertirà als presentadors de l’espai on es van produir aquests comentaris”, diu el comunicat. La mesura es pren “en compliment del codi intern de conducta de Movistar Plus+, que contempla una política de tolerància zero amb qualsevol comportament discriminatori”, afegeix.

Veient Lamine Yamal fent tocs amb la pilota, i després dels elogis d’una altra comentarista, Burgos va dir: “Si no li va bé, acaba en un semàfor”.

Mono Burgos ha fet també un comunicat demanant perdó. “Reitero les meves disculpes. No va ser la meva intenció fer mal de cap tipus a Lamine Yamal, a la gent del Barça, als jugadors, a la UEFA ni a la plataforma Movistar+. Vaig triar un acudit sobre la qualitat i elogiar les virtuts, i en cap cas va ser sobre cap ètnia ni classe social”, assegura. “Després d’estar tants anys dins del futbol, m’emociona veure els jugadors joves del planter. Admiro sobretot la quantitat de nous talents que està traient el Barça perquè crec que aquesta qualitat al final sempre triomfa. Sóc entrenador proplanter i en tots els equips en què he estat m’he preocupat per portar joves a entrenar amb el primer equip. Demano perdó a tothom que s’hagi sentit ofès pel meu comentari. La meva intenció no era injuriar Lamine Yamal, al contrari”, afegeix. I conclou: “El futbol uneix tot i tots, per això és el millor esport ja que no discrimina per raó de sexe, raça, religió, discapacitat, edat ni orientació sexual. En això és el que crec! Ens veiem en futbol!”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)