Barça

Xavi: “Si fallem contra el Cadis, el clàssic servirà de poc”

Xavi Hernández. Prèvia del Cadis-Barça

Dos dies després de la important victòria a París en l’anada dels quarts de final de la Champions, Xavi Hernández ha tornat a comparèixer avui en la roda de premsa en la prèvia del Cadis-Barça de demà en la lliga. Enfortit pel bon resultat contra el PSG, Xavi ha valorat el bon moment de l’equip i el pic de forma de molts futbolistes. Aquestes han estat les seves valoracions:

El rival de demà, el Cadis

“El Cadis s’està jugant no perdre la categoria, és un rival incòmode, que està en una situació difícil i això el fa més perillós. Fa poc va guanyar contra l’Atlético. És un partit que costarà”.

Important no perdre abans del clàssic

“Per a nosaltres és un partit vital. Hem de sortir endollats. Si fallem contra el Cadis, el clàssic servirà de poc. És una jornada transcendental per la lliga”.

Rotacions pensant en dimarts?

“Demà decidirem l’onze. He estat parlant amb els jugadors i demà decidirem. Però hem de tenir clar que el partit del Cadis és un partit important per a nosaltres per tenir encara opcions de lluitar per la lliga”.

La major tranquil·litat en l’entorn

“Després de la decisió que vaig prendre, l’entorn ha estat més tranquil. Més tranquils vosaltres, més tranquils jo, més tranquils els jugadors... Ara estic gaudint en molts moments, hi ha més tranquil·litat. Si no hagués pres aquella decisió i no ho hagués dit de forma pública, ara la situació a aquestes alçades seria un desastre”.

Declarat l’estat d’eufòria després del 2-3 a París

“Entenc l’eufòria i la il·lusió del moment, però encara no tenim res fet. Estem a la meitat de l’eliminatòria, és com si anéssim 1-0 al descans”.

Vitor Roque tindrà minuts contra el Cadis

“Li tenim preparat un vídeo per demà. Estem treballant en els seus moviments a l’espai, que ho tingui tot més naturalitzat”.

Mika Faye estarà en la llista

“Mika Faye està preparat. Entrarà segurament en la llista. La Masia sempre dona fruits. En el seu cas el veig preparat”.

Com està Lamine Yamal després del comentari del Mono Burgos?

“Va ser un comentari repugnant i condemnable. Lamine Yamal està bé, feliç. No cal parlar més d’això”.

El bon moment de Raphinha

“Raphinha és un futbolista intens, que ataca molt bé els espais. La seva recuperació física és perquè hem tingut més temps per entrenar. L’altre dia vam córrer més que el PSG. Estic encantat amb la nostra preparació física. Estem bé en el moment oportú de la temporada”.

Elogis a Koundé

“Estic encantadíssim amb Koundé. És un dels millors defenses del món. Té moltes virtuts. Li agrada defensar, estar pendent de les ajudes... És un fitxatge meu i tinc molta confiança en ell. Ell és defensa del Barça, és igual si juga de lateral, central...”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)