Barça

Un últim tràmit abans de pensar en el Chelsea

Lliga F. El Barça rep el Vila-real en el retorn de la competició després de l’aturada i com a pas previ per afrontar les semifinals europees

La temporada per al Barça es decideix en el pròxim mes i mig. El moment més important i més estimulant és aquí. Després de l’aturada de seleccions, el conjunt de Jonatan Giráldez reprèn la competició. Ho fa en la lliga, si bé és inevitable tenir al cap el que ve després. I és que d’aquí a una setmana el Chelsea es plantarà a Montjuïc en l’anada de les semifinals de la Champions. Però el missatge és clar: pas a pas. En això, el primer punt de l’ordre del dia és superar un últim tràmit contra el Vila-real (18.30 h) a l’estadi Johan Cruyff, que presentarà un sold out per veure les jugadores blaugrana i la samarreta amb el logo de Karol G, presentada ahir mateix.

El Barça, que recuperarà jugadores com Aitana o Cata, que no van viatjar amb la selecció, té un doble objectiu: situar-se amb 15 punts més que el Madrid, que té demà un partit accessible contra el Granada, i afrontar la setmana de Champions amb les millors sensacions possibles. L’equip va marxar a l’aturada molt afinat, recuperant jugadores importants i gaudint d’una versió brillant de moltes futbolistes. La finestra de seleccions ha estat bona amb el Barça. Totes han tornat sanes i ara toca reprendre la dinàmica de les darreres setmanes per afrontar les semifinals.

LA PRÈVIA

És el moment més important de la temporada i hi hem arribat de la manera que volíem
Jonatan Giráldez
ENTRENADOR DEL BARÇA

Oportunitat d’or per al Llevant

Si el Llevant les Planes vol evitar-se patiments per mantenir la categoria, avui disposa d’una ocasió magnífica. El conjunt de Ferran Cabello rep el Betis (16 h), equip que marca la zona de descens amb quatre punts menys que les catalanes. És, per tant, un duel vital per a l’equip de Sant Joan Despí. No només per a la classificació, sinó també per les sensacions. El Llevant les Planes va començar bé la lliga, però no guanya des del 12 de novembre i s’ha anat acostant al descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)