Barça

Luis Enrique: “Estem plenament convençuts que capgirarem l’eliminatòria”

L’entrenador del PSG, Luis Enrique, s’ha mostrat optimista de cara a la tornada dels quarts de final. Torna a Barcelona, on sempre s’ha sentit estimat. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El partit

“Aquest segon partit és una mica diferent perquè som nosaltres els que no hem jugat entre els dos partits i hem tingut el temps necessari per analitzar i intentar millorar el nostre rendiment. La primera reflexió que faig és que va ser un partit molt disputat i ben jugat per tots dos equips. Crec que el resultat no reflecteix amb exactitud el que vam merèixer, crec que mínim mereixíem l’empat. És un 2-3 i això implicar donar la nostra millor versió i anar a pel partit. Som un equip que no especula. Imagina’t demà! Aquesta paraula no existeix i estem plenament convençuts que capgirarem l’eliminatòria”.

“Volem tornar a l’afició el que ens va donar al Parc dels Prínceps. El PSG mai ha capgirat una eliminatòria després de perdre l’anada. Demà serà el dia”.

La derrota de l’anada

“Després de 27 partits seguits sense perdre, va arribar la derrota en el dia menys esperat i menys desitjat. Això significa que t’has d’aixecar, preparar de nou i millorar. Ni s’ha d’exagerar quan tens una bona ratxa, ni cal passar-se tampoc quan perds. S’ha d’acceptar la derrota, felicitar el Barça com ho vam fer i preparar-nos per competir. No tinc cap dubte que ho farem i estem desitjant donar una alegria als aficionats”.

“Els dos dies posteriors a la derrota van ser difícils. Costa recuperar l’estat mental i físic. Afortunadament, als sis dies tens un altre partit i contra el mateix rival. Tots tenim fresc a la memòria les situacions del joc, tenim una idea clara del que volem i arribem en un boníssim moment. Després d’una derrota en la Champions, un està tocat. Però es tracta de caure i aixecar-se. Un futbolista d’alt nivell s’ha d’acostumar a això i ha de saber gestionar-ho. Després es passa i es prepara el partit. Hem tingut temps. Repeteixo, estem preparats”.

Xavi

“Sé que qualsevol cosa que digui es portarà en contra d’ell. Vaig dir que no conec el Xavi entrenador i encara no el conec ni el coneixeré mai perquè no m’entrenarà. També vaig dir que m’hagués encantat que m’entrenés, però això no ven. Interessa la polèmica. Jo vaig fer la meva reivindicació i la mantinc. Xavi és top, no en tinc cap dubte, i els resultats l’avalen”.

L’ADN Barça

“La que has muntat amb l’ADN del Barça! [riu] És una meravella que hi hagi quatre homes amb ADN Barça als quarts. És igual qui en tingui més. De fet, és una meravella per al futbol que els vuit entrenadors dels quarts, no sé si de manera voluntària o no, ofereixin aquest espectacle de gols. No crec que en una eliminatòria així hi hagi vuit equips que hagin marcat tant. No només és ADN Barça, és ADN futbol. Felicito a tots els companys”.

Els elogis de Xavi

“M’has deixat estupefacte. És increïble i li agraeixo, sobretot venint d’algú amb qui he compartit moltes coses, sobretot en el seu últim any al Barça. Va ajudar molt com a capità, es va comportar perfectament i va sumar en cada aspecte del joc. Molt bonic. M’emocionaré i tot”.

La rebuda

“Ignoro com serà la rebuda, però no em preocupa. Sempre he estat molt ben tractat i estimat aquí. Em sento com un culer més, però acceptaré la rebuda sigui quina sigui. Em comportaré com un professional per donar el millor per al PSG”.

Montjuïc i no Camp Nou

“M’hauria agradat jugar al Camp Nou, com a tots els culers. Però el Lluís Companys és un estadi mític que em porta bons records pels jocs del 92. El Camp Nou és únic. M’agradaria jugar en el millor escenari possible, però aquest també està a l’altura”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)