Barça

L’1x1 del Madrid-Barça

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
IMPOTENT
L’alemany no va poder fer res en els tres gols blancs. Va endevinar la direcció del penal de Vinicius, però no hi va arribar. Va treure brutalment un xut del brasiler amb 2-2. Arriscat amb la pilota en alguna acció.
KOUNDE (90’)
CONCENTRAT
Va actuar a la dreta i va cobrir molt bé Vinicius, que no el va poder superar. De fet, el brasiler va acabar encarant-se amb ell fruit de la frustració. Va perdre de vista Bellingham en el 3-2. Més tímid en atac.
ARAUJO (90’)
AJUDANT
Aquest cop no va situar-se a la dreta per actuar de fórmula anti-Vinicius. Va fer d’ajudant de Kounde. Com contra el PSG, el flotaven en la sortida i va fer alguna excursió quan va poder. Va acabar de davanter.
CUBARSÍ (90’)
DEBUTANT
Era el seu primer clàssic. En línies generals, va complir. La nota negativa va ser el penal que va cometre sobre Lucas Vázquez i que va significar l’empat a un. Va replegar bé i va filtrar bones pilotes per trencar línies.
cancelo (90’)
NEFAST
Partit per oblidar. Va deixar passar Lucas Vázquez en l’acció del penal i va oblidar-se completament d’ell en el 2-2. Superat en gairebé cada acció. Es va anar replegant a poc a poc i va equivocar-se amb la pilota.
CHRISTENSEN (45’)
GOLEJADOR
Segon partit consecutiu del danès veient porteria. De nou, el central va alçar-se més que ningú en un córner per marcar. Llàstima que no servís de res. Bona presència al mig del camp. El seu físic no li permet jugar més.
DE JONG (45’)
LESIONAT
Un altre cop el turmell. Se li va regirar completament en un xoc amb Valverde i va abandonar el camp en llitera i amb grans gestos de dolor. Com a San Mamés. Tercera lesió en aquesta zona per al neerlandès.
GÜNDOGAN (90’)
FLUIX
Un dels protagonistes de la setmana fora del camp i poc present en la gespa. Va errar controls i passades, impropi d’ell. Va passar a la base amb els canvis. Poc intens en l’acció del 3-2 quan Brahim va avançar sol.
LAMINE YAMAL (90’)
FABULÓS
El millor del Barça, clarament. Va superar com va voler Camavinga. Talent pur. Va protagonitzar l’acció del no gol que Lunin va treure des de dins de la porteria. Va fer la centrada que va acabar amb el gol de Fermín.
LEWANDOWSKI (64’)
ABSENT
Va tornar el Lewandowski dels mesos finals del 2023. Va venir a rebre molt, però no triava bé. Va estar molt espès amb la pilota als peus i tampoc va poder rebre bé dins l’àrea. Desaparegut i substituït.
RAPHINHA (64’)
APAGAT
La versió del Raphinha de l’eliminatòria contra el PSG no va aparèixer al Bernabéu. El perill més gran que va generar van ser les centrades de córner que van acabar amb el gol de Christensen i amb el no gol de Lamine.
PEDRI (45’)
FRED
Va haver de sortir a correcuita per De Jong i necessitava entonar-se. Va patir en alguna acció defensiva, com en el 3-2.
FERMÍN (45’)
INTENS
Les revolucions li juguen alguna mala passada en defensa. Va donar-se a conèixer en un clàssic i ahir va tornar a marcar.
JOÃO FÉLIX (26’)
intranscendent
Va sortir a mig gas, sense imposar una gran intensitat. Decisions bones i dolentes quan va rebre la pilota. No va poder aportar res.
FERRAN (26’)
decreixent
Va arrencar fort. La seva participació en l’1-2 va ser clau amb la passada i la desmarcada. Ja no va aparèixer més.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)