Barça

Giráldez: “És un dia històric i és moment de gaudir”

L’entrenador del Barça, Jonatan Giráldez, no ha pogut amagar la seva alegria per sumar una nova classificació per a la final de la Champions. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El partit

“Estic molt content. Aconseguir el pas a una altra final és molt difícil. El rendiment de l’equip en les últimes temporades ha anat millorant i avui hem vist un gran partit, hem estat superiors. A l’anada no vam crear ocasions, però tampoc vam merèixer perdre. Té molt mèrit guanyar d’aquesta manera. També hem tingut capacitat mental de jugar fora amb un resultat advers. Es poden treure moltes conclusions favorables, però és moment de gaudir. És un dia històric”.

Es gaudeix?

“Has d’estar concentrat durant el partit per intentar ajudar a les jugadores. Hem estat molt bé en tots els sentits, també en la preparació. Quan aconsegueixes classificar-te per una final ja penses en guanyar-la, però cal gaudir. No han estat uns mesos fàcils. Tenim reptes importants com ara guanyar la lliga i la copa. Després ja tindrem temps de pensar en la final de la Champions”.

Tranquil·litat prèvia

“Hem de ser neutrals a l’hora de mostrar les emocions. Les valoracions que es fan amb el resultat no són justes. No vam fer un gran partit, és cert, però no vam merèixer perdre. Hi havia coses que calia entrenar i posar en pràctica avui. En aquestes situacions delicades has de tenir tranquil·litat i transmetre-la a les jugadores. No s’acabava el món. Vam donar confiança a allò que depenia de nosaltres i ho hem executat a la perfecció”.

L’afició

“M’alegro per la gent que sempre ha cregut en aquest equip, la que sempre ens ha donat suport. Quan hi ha bons moments és molt fàcil ser-hi i pujar a l’onada, però és en els dolents quan cal estar. Tampoc va ser un mal moment, però era un mal resultat. Vam estar units i la gent ens va donar suport. Content per ells. Ens ajuden a millorar. Els hi dediquem la classificació”.

Son un millor equip, ara?

“Sí. Era un context diferent. Jo no havia viscut una eliminatòria havent perdut el partit d’anada i són experiències que t’ajuden a afrontar els moments d’adversitat. Calia prendre consciència de la situació i no deixar-se portar per les coses que no tenien a veure amb el rendiment esportiu. Va ser una derrota, però amb una victòria en teníem prou. Era la realitat. I també vam mencionar les adversitats de la Champions de l’any passat”.

Moment personal

“Estic orgullós. La implicació que té ser entrenador del Barça fa que hagis de tenir una capacitat mental diferent i l’ajuda de la família m’ha anat bé. Sempre he tingut el focus en el dia a dia i en allò que depèn de mi. Mai he fet les coses diferents perquè em diguin si soc bo o dolent, he treballat igual i crec que és una de les meves virtuts principals, l’estabilitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)