Barça

la prèvia

pepito ramos

Bona prova sense Messi

Amb els quatre partits jugats fins ara, el Barça ha demostrat que juga millor fora de casa, guanyant a Santander i sobretot contra l'Atlético de Madrid. La incògnita d'avui al camp del Bilbao és la resposta que donarà l'equip sense el seu millor jugador, Leo Messi. És cert que contra l'Hércules va jugar i no va tenir èxit, però va ser determinant en la victòria contra els colchoneros. Falten entrenaments, s'han jugat partits molt seguits... aquests factors podrien explicar la manca de frescor a casa. Avui a la Catedral es trobarà un Athletic poderós en el joc aeri, personalitzat en el seu davanter centre, Fernando Llorente, sense oblidar-nos de la força de Toquero, les pujades dels seus centrals o de Javi Martínez, internacional absolut. No tenen un director específic del joc, miren d'atacar per les bandes, on tant Iraola com Susaeta o Gabilondo centren molt bé perquè els seus davanters rematin. Quan no tenen la pilota l'organització és bàsica per fer ajudes i cobertures entre les seves línies. El seu joc és molt directe i posen molta atenció en els refusos dels defensors rivals avançant les línies. L'Athletic no té la qualitat tècnica de l'Atlético de Madrid i el dubte serà la resposta dels blaugrana, condicionats per l'absència Messi. Si Xavi i Iniesta, els generadors del joc interior, aconsegueixen connectar amb els puntes, tindran moltes possibilitats de guanyar sempre que mantinguin la fermesa defensiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció