Barça

20 convocats per a Grècia

El Barça aparca el clàssic de dilluns que ve per preparar el partit de Lliga de Campions de dimecres, al camp del Panathinaikos grec

Pinto i Milito, sancionat i lesionat respectivament, es queden fora de la llista en què hi són Abidal, Miño, Thiago i Fontàs

L'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, ha citat fins a 20 jugadors per al partit de dimecres al camp del Panathinaikos. Pinto i Milito, sancionat i lesionat respectivament, es queden fora d'una llista en què hi són Abidal, sense l'alta, i els homes del B Miño, Thiago i Fontàs.

El Barça ha intentat aparcar el clàssic de dilluns que ve per començar a preparar el partit de Lliga de Campions de dimecres, al camp del Panathinaikos grec. L'equip s'ha entrenat aquest matí a porta tancada i no serà fins demà que l'expedició viatjarà a Atenes.

Per tant, la d'aquest dilluns ha estat l'última sessió d'entrenament abans de viatjar a Grècia. Pinto no viatjarà per complir el segon i últim partit de sanció, com tampoc ho farà Milito, lesionat. Són a la llista, en canvi, Éric Abidal, que es va perdre el partit d'Almeria i que encara no ha rebut l'alta mèdica, i tres jugadors del B: Miño, Thiago i Fontàs.

D'aquests 20 jugadors, Guardiola n'haurà de descartar dos abans del compromís de dimecres.

Una de les novetats de la llista és Jeffren Suárez, que torna a la convocatòria pràcticament un mes després de la seva última aparició. Cal recordar que el canari va patir una luxació acromioclavicular de grau 2 a l'espatlla esquerra el 26 d'octubre, durant el Ceuta-Barça (0-2) de Copa.

La llista de convocats la formen doncs Valdés, Miño, Puyol, Piqué, Fontàs, Abidal, Alves, Maxwell, Adriano, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Mascherano, Keita, Thiago, Messi, Bojan, Villa, Pedro i Jeffren.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)