Barça

Bojan: “Amb un 1-0 ja ens conformem”

El jugador del Barça respon a Ronaldo que és “obvi” que hi ha poques possibilitats de fer un 8-0 contra el Madrid

Assegura que l'equip no respondrà a les provocacions que vinguin del club blanc

El davanter del Barcelona Bojan Krkic ha respost avui al davanter del Real Cristiano Ronaldo en indicar que, per lògica, el conjunt blaugrana no marcarà vuit gols al Reial Madrid com va fer a l'Almeria, però que ni falta que fa.

“És obvi que hi ha molt poques possibilitats que es produeixi un 8-0 en un clàssic, però amb 1-0 ja ens conformem”, ha manifestat Bojan, que ha avançat que ni ell ni els seus companys no entraran en les possibles provocacions que vinguin des de Madrid.

Per Bojan, el que compta “no són les paraules sinó els fets” i que l'única realitat són “els tres punts” que hi haurà en joc d'aquí a un setmana i “els títols” que cadascun guanyi al final de temporada. “El que passi abans de dilluns no és res important”, ha assegurat.

El ‘9' del conjunt blaugrana ha destacat que l'equip arriba al clàssic en un estat dolç de forma però que, si no fos així, tampoc no importaria massa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)