Barça

L'encaixada més esperada

Pep Guardiola va signar ahir al migdia el seu nou contracte com a tècnic

Sandro Rosell i l'entrenador van mostrar la seva satisfacció

La seva renovació comporta també la de tots els seus ajudants

Cap a tres quarts de dues de la tarda d'ahir es va produir un dels moments més esperats pel barcelonisme. Pep Guardiola i Sandro Rosell van signar el contracte que lligarà el tècnic de Santpedor a la banqueta del Barça fins al 30 de juny del 2012, com havien acordat i anunciat les dues parts el 8 de febrer passat. Guardiola es va desplaçar a les oficines del club després de l'entrenament del primer equip acompanyat de la seva mà dreta, Tito Vilanova, que també ampliarà la seva vinculació amb el Barça una temporada. També hi havia el seu representant, Josep Maria Orobitg. Per part del club, al marge del president, van gaudir del moment el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, i el director esportiu, Andoni Zubizarreta. Posteriorment, tots ells es van fotografiar a l'entrada de les oficines. Allà uns quants aficionats van cridar en favor del tècnic i van demanar la renovació de Dani Alves, que continua en punt mort.

La que ve serà la quarta temporada de Guardiola a la banqueta del primer equip. Ha guanyat vuit dels deu títols que ha disputat i ha convertit el Barça en el millor equip del món, no només per títols, sinó també per joc. El de Santpedor ha batut infinitat de rècords, l'últim diumenge passat, dia que complia el centenar de partits en la lliga. Ho va fer amb la seva victòria número 79. Les estadístiques es completen amb catorze empats i set derrotes. Cap altre tècnic havia aconseguit aquests números en els seus primers cent partits com a entrenador.

«Ens va captivar des del primer dia»

Un dels capitans i home amb un gran pes al vestidor, Xavi Hernández, va valorar molt positivament la renovació de Pep Guardiola: «Nosaltres ens n'alegrem molt, ell és la clau de l'engranatge, a la gent de la casa ens ha donat un pes específic molt gran. Creiem en ell perquè està portant molt bé les coses. És un moment feliç per a tot el barcelonisme i suposo que també per a ell. Estic molt orgullós de tenir-lo com a entrenador, ens va captivar des del primer dia.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)