Barça

la prèvia

pepito ramos

El partit de l'any

Aquest és l'eslògan que ha fet servir el Mallorca per estimular la seva afició en aquest gran partit contra el Barça. Els illencs han fet un vídeo en el qual posen èmfasi en l'esportivitat, els joves que sorgeixen del planter i els valors que té el futbol per al jovent. Per mà de Laudrup, que va ser un excel·lent futbolista, i ajudat per Nadal, el que està fent aquest Mallorca és un autèntic miracle. Va iniciar la temporada amb els jugadors més importants venuts, en crisi institucional i econòmica, factors que enfonsarien qualsevol equip i, en canvi, estan fent una bona temporada. Tenen un bon porter, Aouate, un gran defensa central, Nunes, ben acompanyat per Rubén i dos laterals joves, Kevin i Cendrós. Al mig del camp, Martí fa molta feina i De Guzmán és una revelació per la seva força i recorregut. Les bandes són molt bones. Nsue té molta arribada i fa un bon treball per a l'equip, mentre que Castro és un talentós esquerrà. Hi ha el dubte si juga amb dos davanters o si afegeix un altre migcampista. La punta fixa és per a Webó, ràpid, potent i golejador. L'altra podria ser Pereira, hàbil, o bé s'hi podria incorporar João Víctor. En tot cas, el bon tracte i el futbol associatiu són valors en la filosofia de Laudrup. El Barça té baixes sensibles, però també substituts importants. Tenir a la banqueta Laudrup i Guardiola vol dir bon futbol i gaudir de l'espectacle. Tant de bo sigui així.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció