Barça

La directiva fa pinya al voltant del president

Rosell organitza una trobada informal de directius a casa seva

Demana cohesió i fa un balanç molt positiu dels primers mesos

La junta de Sandro Rosell afronta la recta final de la seva primera temporada al capdavant del club, i el president va convocar ahir tots els directius al seu pis de la part alta de Barcelona per fer balanç d'aquests primers mesos de gestió. Va ser una trobada informal entre companys, al marge de les tradicionals reunions de junta que solen fer-se a les instal·lacions del club, en què no hi va haver cap executiu del club, només directius. Tot i que estaven citats a dos quarts de cinc de la tarda al domicili particular del president, alguns van anar arribant abans, i l'últim a fer-ho va ser el mateix Rosell, que va arribar acompanyat del vicepresident econòmic, Javier Faus, un dels seus homes de màxima confiança.

La principal consigna va ser fer pinya, mantenir la cohesió interna i donar continuïtat a la línia de govern que hi ha hagut fins ara. Rosell va demanar als seus col·laboradors que deixin de banda les petites discrepàncies que hi pugui haver respecte a temes puntuals –l'elecció de l'agència de viatges que ha d'organitzar els desplaçaments de l'equip és un dels punts que ha generat més divergències– i que es concentrin sobretot a desenvolupar la seva funció en la junta.

En l'àmbit institucional, els directius van celebrar especialment l'acord de patrocini amb Qatar Foundation, que en els últims dies ha guanyat encara més crèdit amb la visita de José Luis Rodríguez Zapatero al país del Golf Pèrsic. I també es va destacar la imatge de seriositat i de discreció que ha intentat transmetre la directiva en contraposició a les formes que solia utilitzar Joan Laporta. En l'aspecte esportiu, el balanç va ser extremament positiu, no només pels bons resultats que està aconseguint l'equip, sinó també per la renovació de Pep Guardiola, una prioritat que la junta va assolir fa poques setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.