Barça

Godall: «És injust i absurd»

La decisió suposa un cop dur per als exdirectius, que presentaran recurs

Els directius de Laporta no es rendeixen i anuncien que recorreran el requeriment del jutge. El mateix Alfons Godall es defensava ahir del que considera una «mà negra» que pretén desprestigiar la gestió de Laporta: «És injust i absurd. Per què hem de presentar uns avals si ja no estem al club? Si el que volen és demanar-nos alguna cosa, ja ho faran amb l'acció de responsabilitat.» Segons l'exvicepresident, tant ell com els seus antics companys de junta, estan «ansiosos» per veure el contingut d'aquesta acció de responsabilitat: «Ja tinc ganes de veure-la. Si he fet alguna cosa malament, que em portin davant el fiscal, però sé que això no passarà. No vam malbaratar ni un euro.» Una opinió que també subscrivia un altre exvicepresident com és Rafa Yuste: «Confiem que les instàncies superiors ens donaran la raó.»

Els membres de la junta anterior continuen sostenint, tot i les sentències condemnatòries, que tant el cas dels avals com l'acció de responsabilitat es basen en malabarismes comptables i que si és necessari ells també exigiran responsabilitats a companys de juntes anteriors, inclòs el mateix Sandro Rosell. «Es dóna la casualitat que els deutes que ens atribueixen es deriven de la depreciació de jugadors que hi va haver l'any 2003. I tot allò es va fer a través d'un informe que signaven el secretari tècnic Txiki Begiristain i el vicepresident esportiu Sandro Rosell. Si cal demanar-li responsabilitats, ja n'hi demanaré jo.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)