Barça

Ens en deveu una

El Barça intentarà vèncer l'Arsenal amb el seu estil per passar a quarts

S'espera una gran nit de Messi, i Busquets i Abidal actuaran com a centrals

Cesc serà titular i Wenger juga a l'engany convocant Van Persie

En les celebracions pel títol de lliga de la campanya passada, Pep Guardiola va explicar als aficionats que la plantilla sabia que els devia una alegria. Es referia a la final de la lliga de campions que no van poder jugar ni guanyar a Madrid. Aquest curs, un dels objectius de la plantilla és tornar aquest deute a l'afició i, per poder complir-lo, han d'eliminar avui l'Arsenal de Cesc i Arsène Wenger, que arriba amb un mínim avantatge (2-1) després d'un partit d'anada clarament dominat pel Barça però guanyat pels londinencs en els deu minuts en què els blaugrana van perdre el control del joc.

El Barça ja sap què és guanyar i eliminar l'Arsenal al Camp Nou. Ho va fer la temporada passada en els quarts de final d'aquesta mateixa competició amb una golejada (4-1) i un Messi estel·lar, autor dels quatre gols. Com en aquell partit, l'equip blaugrana té baixes importants en defensa. Márquez i Milito van ser els centrals titulars aquella vegada. Puyol, per lesió, i Piqué, per sanció, tampoc no poden jugar avui i el cos tècnic apostarà per Abidal i Busquets. No cal patir. El primer fa temps que està jugant en aquesta demarcació amb un rendiment espectacular. El de Badia, que hi va jugar a València, assegura la sortida de pilota que té Piqué. La seva plaça com a mig centre serà per a Mascherano, que va fer un gran partit contra el Saragossa escombrant-ho tot.

Entre tots tres hauran de controlar els atacs dels anglesos. L'Arsenal, com el Barça, és un equip que necessita tenir la pilota, però avui sap que no la tindrà, i per això Wenger farà un onze una mica més conservador que de costum. Amb el recuperat Cesc com a timó. El català per fi podrà jugar a l'estadi on aspira a jugar-hi com a local en el futur. Diaby entrarà per Song i la baixa de Walcott, un jugador clau per a Wenger per sortir al contraatac per la seva velocitat, serà aprofitada pel tècnic per fer un pas enrere i alinear Eboué, tot i que si decideix no recular tant podria posar Arxavin. El referent en atac, fins ahir, havia de ser Chamakh o Bendtner, però Wenger ha tornat a jugar a l'engany i Van Persie, que fa una setmana n'havia d'estar aturat tres, va viatjar a Barcelona i avui se sabrà si podrà ser titular.

El que és clar és que no és el mateix que jugui Van Persie o que no ho faci, però també és clar que el Barça no variarà el seu estil de joc. Saben els futbolistes blaugrana que el camí per guanyar l'eliminatòria és tenir la pilota i atacar la porteria anglesa. I així serà. A més, sempre apareixerà Messi. L'argentí no falla en aquest tipus de partits. No ho va fer la temporada passada i no ho farà avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)