Barça

El Barça presentarà una demanda contra la Cope

El portaveu del club Toni Freixa remarca que el FC Barcelona protegirà amb contundència el dret a l'honor del club, dels jugadors i dels seus metges

El president del Reial Madrid ha trucat aquest matí a Sandro Rosell per desvincular-se d'aquestes informacions

El portaveu del FC Barcelona, Toni freixa, ha anunciat aquest dimarts que, segons els acords de la junta directiva reunida dilluns, davant les insinuacions difoses per la Cadena Cope el club presentarà una demanda “pel greu atemptat al bon nom i reputació del Barça”. Segons Freixa, el club va enviar ahir un burofax a la Cope per demanar una rectificació pública expressa i contundent, així com l'origen “de la greu difamació” abocada a través dels seus micròfons.

La Cope, en el programa El Partido de las 12 de la matinada del 14 de març, va informar, citant fonts del Reial Madrid, que el club blanc no entenia que el Barcelona treballés amb metges de “dubtosa reputació” i que, en aquest sentit, estava disposat a demanar a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que es realitzin controls antidopatges “seriosos” a la Lliga Espanyola.

Freixa ha detallat que com que no es va produir una resposta “de forma satisfactòria, i amb independència que finalment es produeixi”, el club ha decidit interposar una demanda “de protecció del dret a l'honor del club, dels jugadors i dels seus metges, i en reclamació dels danys i perjudicis causats”.

Dit això, però, ha reconegut que el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha trucat aquest matí a Sandro Rosell per dir-li que no té res a veure amb aquestes informacions. “El president del Barça l'ha escoltat i no té cap motiu per no creure'l”, ha assegurat el portaveu blaugrana.

Freixa ha insistit que esperen rebre alguna comunicació per part de la Cope on es detallin els responsables i autors de les difamacions, i que no tot val contra el Barça, donat que la junta directiva porta des d'ahir “actuant amb la màxima duresa contra aquesta informació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)