Barça

La trucada tardana

Florentino va trucar a Rosell i li va explicar que no tenia res a veure amb la notícia de la COPE

Rosell va acceptar les seves paraules, li va dir que no calien, però el club espera més atacs

Va trigar, però la trucada de Florentino Pérez a Sandro Rosell va arribar. El president del Real Madrid s'havia posat en contacte amb el del València el mateix dilluns, hores després que esclatés la polèmica en el programa El partido de las 12 de la COPE. Amb el del Barça ho va fer ahir al matí. Els dos es coneixen des de fa una pila d'anys, quan l'empresa del mandatari madrileny i una familiar dels Rosell competien en l'adjudicació de diverses obres d'àmbit estatal.

Florentino Pérez, després de veure la reacció de la premsa de Barcelona, va voler deixar clar a Rosell que ni ell ni ningú del Real Madrid havien tingut res a veure amb la informació que va donar l'esmentada cadena de ràdio, que ha demanat perdó però continua dient que la notícia que va explicar Juan Antonio Alcalá –que el club blanc volia demanar a la federació que endurís els controls antidopatge i que des del Real Madrid no s'entenia que Eufemiano Fuentes hagués treballat amb el València i amb el Barça ho fessin metges de dubtosa reputació–, és certa i que els va arribar des del club blanc.

Rosell, molt amablement, va acceptar les explicacions de Florentino i va dir al president del Real Madrid que no calia aquella trucada, que ja suposava que ell no havia tingut res a veure i que era la COPE la que hauria de respondre davant els tribunals.

El president del Barça no va aprofitar la conversa amb Florentino per demanar-li que el seu entrenador, José Mourinho, rebaixés el to dels seus discursos amb els quals de manera continuada intenta desprestigiar els triomfs del Barça i influir en aquesta part final del curs, sobretot en els arbitratges. La comunicació entre els dos presidents no es va allargar gaires minuts, i Rosell, que ni creu ni deixa de creure Florentino, no va voler polemitzar amb tots els dubtes que arriben des de Madrid. Des del Barça creuen que allà s'estan jugant moltes coses, molts diners també, i que no poden suportar que el club blaugrana els passi continuament la mà per la cara. Per això estan segurs que el Barça ha d'estar preparat per continuar rebent atacs des de Madrid ara que s'ha entrat en la recta final de la temporada, quan es decideixen els títols. Des de la directiva blaugrana se seguirà la línia implantada per Guardiola, no respondre als atacs, amb l'excepció que aquests siguin greus, com ha passat ara amb les acusacions de dopatge, i atemptin contra l'honor del club i la plantilla. També es demana que hi hagi unitat en tots els estaments per continuar aconseguint èxits i estan segurs que la plantilla respondrà al camp.

José Mourinho també se'n desmarca

També s'ha volgut desmarcar de la notícia difosa per la COPE el tècnic del Madrid, que coneix perfectament els batuts que es prenen els jugadors del Barça perquè ell era ajudant de Louis van Gaal quan es van introduir en la dieta de tots els esportistes del club. Mourinho, que ha buscat la polèmica una i altra vegada en les rodes de premsa en benefici del seu equip i perjudicant el Barça, ha fet que el seu entorn es posés en contacte amb diversos periodistes perquè expliquessin que, en aquesta ocasió, ell no hi ha tingut res a veure. Ahir, quan se li va preguntar sobre el tema en roda de premsa va insinuar que tot plegat li feia fàstic. «No entenc el que em dius, no ho vull entendre i em fan ràbia els que ho entenen», va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)