Barça

Una tarda de nervis pel futur de Guardiola

En declaracions concedides a Rai Sport pel centenari del Brescia, el tècnic afirma que el seu cicle al FC Barcelona s'està acabant

  • VÍDEO: Declaracions de Pep Guardiola a la RAI

Unes declaracions que Guardiola va concedir a Rai Sport amb motiu del centenari del Brescia van generar una allau de comentaris a les xarxes socials perquè el tècnic del Barça hi deixava entreveure de manera entenedora que el final de cicle a la banqueta del Camp Nou podria estar a prop. «El meu temps en el Barcelona s'està acabant. Estaré un any més aquí i serà el quart. Un club gran ha de tenir coratge per mantenir un tècnic durant tant temps perquè els jugadors s'acaben cansant i viceversa», diu. Aquesta va ser una declaració que Guardiola va fer després d'estar parlant únicament del Brescia per l'edició d'un DVD que està fent el club italià juntament amb la Rai. El tècnic va respondre sobre el seu futur per cordialitat amb els enviats italians però els va demanar que no sortís publicada la referència al seu futur, ja que era conscient que a Barcelona aixecaria molta polseguera. Els periodistes de la Rai, però, no li van fer cas i ahir ho van esbombar, fet que va provocar que moltíssima gent ja penses que el proper serà l'últim any de Pep al Barça. Una decisió que no assegura en cap moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)