Barça

crònica de viatge

Un viatge amb molts protagonistes

Amb onze graus de temperatura, Munic va rebre ahir al migdia el Barça, que va aterrar amb el seu president, Sandro Rosell, encapçalant l'expedició acompanyat de vuit dels seus directius: Freixa, Pont, Elías, Bordas, Moix, Bladé, Monge i Guinovart. El president del Barça es mostrava optimista respecte a l'eliminatòria. Creu que el descans que han tingut molts dels millors futbolistes de l'equip en les últimes setmanes pot resultar clau per superar les semifinals i explicava que els tècnics li havien dit que la plantilla havia entrenat molt bé els últims dies. Rosell va dialogar una bona estona amb Jorge Messi, el pare del millor futbolista del planeta, que va ser la gran estrella de l'expedició. Leo Messi va tornar ahir a viatjar amb l'equip totalment recuperat de la lesió muscular que es va fer a París. I ho va fer disposat a ser protagonista de l'eliminatòria.

Com és habitual en aquest tipus de viatges van ser molts els familiars dels futbolistes que van pujar a l'avió. Jorge Messi a banda, hi havia els pares de Xavi, familiars de Piqué i Cesc, Mazinho, el pare de Thiago, i també l'esposa d'Éric Abidal. No va viatjar sola. Ho va fer acompanyada de qui també va ser un dels protagonistes del viatge, Gérard, el cosí del futbolista del Barça, la persona que li va donar un tros de fetge quan el defensa va necessitar un trasplantament fa més d'un any. El cosí d'Abidal va intentar passar desapercebut i qui no ho va aconseguir va ser Joan Manel Serrat, barcelonista il·lustre que no s'ha volgut perdre aquesta anada de les semifinals de la lliga de campions.

Ahir a la nit, una representació de la directiva va assistir a la inauguració d'una penya blaugrana i avui dinarà, a dos quarts d'una, amb els representants del Bayern. No se sap si hi serà Uli Hoeness, president del club bavarès que ha estat acusat de frau fiscal i evasió de capital per haver amagat un compte a Suïssa amb vint milions d'euros. Aquest és un dels temes de més interès a Alemanya, i ha tret part de protagonisme al partit. Ahir, el Bayern va prohibir als periodistes preguntar sobre Hoeness en les rodes de premsa prèvies al partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)