ACB

Retorn al passat

Lliga Endesa. Després de més de mitja vida vinculat a la Penya, Nacho Llovet s'hi enfrontarà avui per primer cop en partit oficial, amb el Rio Natura

Tot es multiplicarà el 2 d'abril, quan el Rio Natura visiti l'Olímpic, però això no impedeix que avui Nacho Llovet (Sant Cugat, 1991) tingui el cuc a l'estómac. I és que, per primer cop en un partit oficial, s'enfrontarà amb el Divina Joventut, el club on es va formar i en el qual s'ha fet un nom en la Lliga Endesa.

Llovet va arribar a l'entitat verd-i-negre el 2003, amb onze anys, i ha anat cremant etapes, d'infantil fins a convertir-se en el capità de la primera plantilla les tres temporades passades. Aquest estiu, tots van creure convenient que era l'hora de separar-se. La directiva no va fer cap pas per renovar-lo i ni tan sols el van incloure a la llista de tempteig; i ell ha insistit més d'un cop que li tocava “impulsar la seva carrera; fer un canvi”. I aquest ha estat anar a Santiago de Compostel·la, al Rio Natura, amb el qual ha signat un contracte de dos anys.

Lesió inoportuna

El seu ajustament a l'equip i a la metodologia de Moncho Fernández va frenar-se en sec en plena pretemporada, quan havia participat en alguns amistosos, entre els quals un contra el Divina Joventut, l'1 de setembre a Vigo en el memorial Quino Salvo. El trencament fibril·lar va tenir-lo prop de sis setmanes de baixa. Per això, fa pocs dies va admetre que, tot i no tenir ja molèsties, feia “la segona pretemporada, i agafava el to competitiu”. En un paper de pivot de rotació, està acreditant 4,4 punts i 2,5 rebots en 14,6 minuts, en els cinc partits que ha jugat (2-3 de balanç). Uns números similars als de la seva etapa en el Joventut. Avui, i més enllà de tot l'embolcall emocional, el partit és important per als dos, per fugir de la zona calenta.

La 11a jornada

València - RETAbet Bilbao

18.30 h

Rio Natura - Divina Joventut

20 h

Saragossa - Iberostar

12.30 h (demà)

Madrid - Montakit

12.30 h (demà)

Betis - Baskonia

12.30 h (demà)

Movistar - MoraBanc

18 h (demà)

Barça - Herbalife

18.30 h (demà)

ICL Manresa - Unicaja

19 h (demà)

LA DADA

166
partits
en la Lliga Endesa va jugar Llovet amb la Penya. De mitjana, 4,8 punts i 2,9 rebots en 14,1 minuts.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)