Lliga femenina

La quarta seguida les propulsa cap al ‘play-off'

Lliga Femenina. Victòria immensa del Cadí allà on han perdut l'Avenida i l'Spar

GERNIKA 69 CADÍ LA SEU 71

GERNIKA:Llorente (13), Sandric (11), Asurmendi (6), Pina (21) i Mokango (2); García (2), Díez (3), Alonso (3), Armstrong (8) i Lázaro. 17/32 de 2, 8/19 de 3 (3 Sandric, 2 Pina i 1 Llorente, Díez i Alonso), 11/17 tirs lliures, 26 rebots (6 Llorente i Asurmendi), 13 assistències (6 Asurmendi) i 73 de valoració (19 Pina).CADÍ LA SEU:Arrojo (17), Tirera (20), Pérez (8), Bahí (5) i Brunckhorst (5); Vilaró (6), Montoliu (2), Lo (4) i Schimmel (5). 22/37 de 2, 4/9 de 3 (Vilaró, Arrojo, Pérez i Schimmel), 17/21 t.ll., 22 rebots (6 Tirera), 11 assist. i 73 valor. (24 Tirera).PARCIALS:22-20, 11-18 (33-38), 17-13 (50-51), 19-20 (69-71).COMENTARI:Allà on havien perdut l'Avenida i l'Uni Girona, el Cadí la Seu va encadenar la quarta victòria, que el posiciona de manera òptima per accedir al ‘play-off' Partit igualadíssim, amb alta anotació en els primers cinc minuts (14-11) i defensa des del fang a partir d'aquell moment. Del minut 5 al 20 les locals només van anotar 19 punts, mentre Arrojo i Tirera anaven fent feina. El Cadí ho va aguantar tot en l'últim quart i es va assegurar el triomf des del tir lliure, amb 11/12 quan fins aquell moment acreditava un 5/9.