FCBQ

Descens consumat

Copa Catalunya. El Bisbal Sol Gironès falla en el darrer partit clau a Badalona i diu adeu definitivament a la categoria amb el descens directe

BADALONÈS 77 BISBAL 45

AE BADALONÈS:Valle (14), Mbodji (3), Vicente (16), Fernández (12), Balagué (5) –cinc inicial–; Arnau (14), Málaga (6), Suñé (3) i Sánchez (4). 7 triples: 2 Valle, Fernández, 1 Balagué, Arnau i Vicente. 20/26 en tirs lliures. 11 faltes personals. Cap eliminat.BISBAL SOL GIRONÈS:Castillo, Sansabrià (11), Mitjà (9), Nieto (5) i Poch (10) –cinc inicial–; Macau (2), Vilà (3), Ramírez (2), Soler (2) i Curto (1). 8 triples: 3 Mitjà, 3 Sansabrià, 1 Nieto i Vilà. 3/4 en tirs lliures. 27 faltes personals. Eliminats: Nieto i Castillo.PARCIALS:21-13, 18-14, 22-8 i 16-10.COMENTARI:No ha pogut ser. La mala dinàmica de resultats de les darreres setmanes ha desembocat finalment en un descens directe del Bisbal Sol Gironès, que ahir s'ho jugava tot a Badalona, amb les baixes de Castelló i Oliva. Els bisbalencs no van tenir opció davant l'AE Badalonès, que també es jugava evitar la promoció de descens. El partit va començar força equilibrat en els primers cinc minuts, però va ser a partir d'aquí quan un parcial de 10-0 va suposar el primer trencament. Dos triples seguits locals van fer mal. Tot i això, un 0-5 final va tancar el quart amb un 21-13, que podia haver estat pitjor. El segon període també va arrencar amb intercanvi de cistelles, fins que un triple i un tir lliure finals del Badalonès van deixar 12 punts d'avantatge al descans per als locals (39-27). La clau va arribar en la represa. Després d'un tempteig inicial, un parcial de 3-20 va treure definitivament del partit els visitants. Nieto i Castillo van cometre la cinquena falta i el Bisbal ja no va tenir cap opció en el darrer quart.