ACB

L’àrbitre Cortés enfonsa més la Penya al darrer segon (62-63)

Lliga Endesa. Amb 62-62 ha anul·lat la cistella de la victòria de Jordan, li ha xiulat falta en atac i Llovet ha sentenciat al darrer segon amb un tir lliure

El Divina Joventut s’ha enfonsat una mica més a la classificació després d’encaixar la dotzena derrota consecutiva contra l’Obradoiro. El matx però ha estat marcat per una darrera jugada polèmica on amb 62-62 els verd-i-negres han disposat del darrer tir per guanyar. Laprovittola ha fallat la penetració, Jordan ha atrapat el rebot i ha aconseguit la cistella del triomf. Però Carlos Cortés, l’àrbitre principal, ha xiulat falta en atac de Jordan i Llovet ha tingut dos tirs lliures. Ha anotat el primer (62-63) i ha llançat a fallar el segon deixant el partit sentenciat. La indignació i la frustració ha ofegat l’Olímpic. Un robatori perquè la repetició deixa clar que no era falta.

Quant al matx els verd-i-negres no han fet la seva millor posada en escena. Els de Carles Duran han estat molt desencertats. Tot i posar-se per davant després d’anar a remolc els primers minuts (26-25) la Penya ha encaixat un 0-12 abans del descans que ho ha complicat tot (26-37). La sortida de vestidor era clau i ha hagut de ser l’entrada de dos badalonins Albert Ventura i Sergi Vidal qui ha donat oxigen a la Penya. Jordan a 2:36 minuts pel final ha empatat (60-60) i s’ha arribat en un final d’infart on aquesta vegada l’arbitratge ha acabat negant un triomf més que necessari per una Penya a l’UVI. Al final del matx el tècnic Carles Duran ha estat contundent a la roda de premsa: “És una vergonya que xiulin una falta com aquesta a un jugador que fa teatre com Llovet i em sap greu perquè és format aquí”.