ACB

Calendari que passa factura

Bàsquet. ACB. Claver haurà d’estar mes i mig de baixa i és la cinquena lesió del Barça de Pesic

Les proves que se li van fer ahir a Victor Claver han confirmat que pateix una fractura de la fàscia del peu esquerre que el tindrà entre quatre i sis setmanes de baixa. És la mateixa lesió que va tenir fa dues setmanes i que li va impedir jugar dos partits tot i que llavors només eren molèsties. Claver se suma doncs a les baixes que ja ha tingut Svetislav Pesic amb Kevin Pangos, Thomas Heurtel aquests abans de començar el curs-, Pau Ribas després de poder començar només el primer entrenament després de guanyar l’or al Mundial- i Delaney que ja ha tornat a jugar. Tot això només després de poc d’un mes de competició que està accentuant la tendència que hi ha moltes lesions i les plantilles llargues van més encaminades a poder cobrir aquestes situacions que no pas a fer jugar 12 jugadors en un mateix partit com el mateix Pesic ja va assegurar que no és partidari. El tècnic serbi té molt clar que per jugar a un gran nivell a l’Eurolliga només hi ha un camí: entrenar al mateix nivell que es juga. Només així, fent dels entrenaments com si fossin partits reals, el Barça es pot topar amb problemes que poden solucionar durant la setmana abans del partit. L’exigència de Pesic, molt lògica pel nivell d’exigència que té el Barça de guanyar sempre, fa que els jugadors vagin al límit.

Quasi 100 partits

Els jugadors ja comencen a alçar la veu pel dur calendari que tenen que assumir. El president de l’Associació de Jugadors Europeus Boki Nachbar ja va avisar que s’haurà de respectar els descansos d’estiu quan hi hagi competicions i que les pretemporades han de començar més tard. L’Eurolliga ha passat de 16 a 18 equips el què vol dir 4 jornades més, hi ha set setmanes amb doble partit i el cap de setmana el Barça no es pot dosificar perquè l’ACB no és com d’altres lligues com la VTB, la lliga lituana o la grega on la competició domèstica et permet dosificar-se. Mentre no hi hagi solucions continuaran havent-hi lesions sobretot en els equips de l’exigent Eurolliga.

5

baixes

ha tingut ja el Barça

Perrín Buford ja s’entrena com a nou verd-i-negre

El nou fitxatge del Joventut , Perrin Buford, va passar ahir satisfactòriament la revisió mèdica a l’Hospital Universitari General de Catalunya del grup Quirónsalud i després ja es va entrenar a la tarda amb els seus nous companys en el Palau Olímpic. Aquest migdia (12 h) es farà la presentació oficial del jugador per conéixer quin és el seu objectiu per venir a Badalona i quin repte s’ha fixat individualment i també col·lectivament per venir a Badalona. Buford debutarà demà en partit oficial contra el Nanterre a l’Eurocopa en un partit que es disputarà al Palau Olímpic (20.45 h). D’altra banda, ahir va debutar a la Xina l’exPenya Marko Todorovic que no va poder evitar la derrota del seu equip, Tianjin Gold Lions, tot acabar el partit amb 20 punts i 10 rebots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)