ACB

El MoraBanc s’acosta a la copa (90-76)

ACB. Els Joventut ha estat desencertat (4/22 triples) en un partit amb molts errors dels dos equips

El MoraBanc s’acosta a la copa després de la victòria contra el Joventut (90-76) en un partit on hi ha hagut molts errors per part dels dos equips i on els d’Ibon Navarro han trobat en Jelinek (23 punts) el seu gran referent. La Penya encaixa la quarta derrota seguida i és virtualment fora del torneig del KO.

El matx ha començat marcat pel ritme frenètic dels dos equips i amb el MoraBanc per davant. Els d’Ibon Navarro han agafat un màxim avantatge de vuit punts (22-14) aprofitant el desencert en el tir de la Penya (3/15). Però ha reaccionat de la mà d’Omic que amb 16 punts ha posat a la Penya per davant (26-28). Però les badades defensives han fet que el MoraBanc es tornés a posar per davant amb Jelinek estel·lar (14 punts). Al descans 43-38.

A la represa, hi ha hagut intercanvi de cistelles però amb la Penya sempre per darrera. El MoraBanc però liderats per Hannah ha obert forat en el marcador (71-64). I Jelinek amb un triple ha rematat la feina donant la màxima renda dels andorrans (81-70).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)