ACB

100 anys verd-i-negres

Planter. Bassas, Dimitrijevic, Zagars, Ventura, Ribas, Busquets, Parra, Arostegui, Todorovic o Parrado sumen un segle en equips de formació

Entre els possibles jugadors que podrien estar a la plantilla de la Penya juntament amb els seus ajudants sumen més de 100 anys defensant la samarreta verd-i-negra. Bassas, Dimtrijevic, Zagars, Ventura, Ribas, Busquets, López-Arostegui, Parra, Todorovic i Parrado van ser al bàsquet de base i Simon Birgander va arribar ja de sènior però s’ha implicat molt entre els joves. Del cos tècnic també Carles Duran va estar més d’una dècada al bàsquet de base. Els seus ajudants també tenen passat verd-i-negre: Del Tio com a tècnic i Poch com a jugador del planter. A tots ells s’ha de sumar la figura indiscutible, que és Jordi Martí, durant molts anys cap del planter i que ara és el director esportiu del primer equip. També s’ha de subratllar que el president Juanan Morales també va arribar a la Penya des de Bilbao becat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)