FEB

Dani Garcia, i la millora constant

Bàsquet. El base mataroní, cedit pel Baxi Manresa, és el nou company d’Albert Sàbat en la direcció de joc del Girona

Dani Garcia (1,82 m, 1998) és el jugador confirmat del Bàsquet Girona, que aquest curs 2020/21 s’estrena a la LEB Or. El base mataroní arriba cedit a Fontajau provinent del Baxi Manresa, des d’on la temporada passada també va anar cedit a l’equip de la categoria en què debuta el club de Marc Gasol, l’Osca. “Estic molt agraït per la confiança que m’ha transmès el club, crec que estem fent un equip amb molta projecció i haurem de començar a treballar fort des del primer dia”, va dir en la seva presentació el base, que va tenir un paper important en l’últim tram de la lliga que es va poder disputar (mitjana de 5,8 assistències en nou partits).

El jove director de joc ha disputat més de 70 partits a la LEB Or i va debutar a l’ACB en l’últim tram de lliga, l’any 2019 amb l’equip del Nou Congost. El perfil del jugador, segons el director esportiu del club, Jordi Plà i Comas, és ideal: “En Dani és un jugador que malgrat la seva edat té un itinerari molt consolidat en la categoria i té molt marge de creixement.” El nou base del Bàsquet Girona, format a la UE Mataró, acompanyarà Albert Sàbat en la direcció del joc de l’equip que entrenarà Carles Marco. “Valoro molt positivament compartir posició amb l’Albert, per a mi és un jugador de referència i intentaré aprendre al màxim d’ell. És un dels factors que m’han atret més per venir aquí”, assenyala la tercera incorporació gironina. Plà i Comas també destaca una de les principals virtuts del fitxatge presentat: “És un jugador que transmet, pel seu tarannà i llenguatge corporal. És molt important per al conjunt de l’equip i, sobretot, per la seva posició dins de la pista.”

De la terra

El Bàsquet Girona, doncs, va agafant forma a base de jugadors catalans. Després de les incorporacions d’Àlex i Pep Busquets, i de la continuïtat de Sàbat, Sevillano i Cosialls, Garcia és el sisè element que parla català. “Estic encantat de compartir vestidor amb tants jugadors de la terra”, comenta el base. “Tenim potencial per aconseguir tots els objectius que ens proposem. Amb esforç i treball, vull millorar individualment per ajudar l’equip a aconseguir-los”, assegura el director de joc sobre una plantilla que de moment s’ha reforçat amb talent i joventut per afrontar el debut en la categoria.

ELS PROTAGONISTES

Estem fent un equip amb molta projecció i haurem de començar a treballar fort des del primer dia
Dani Garcia
És un jugador que transmet, pel seu tarannà i llenguatge corporal. És molt important per al conjunt de l’equip
Jordi Plà Comas
6
jugadors
i el cos tècnic té confirmats fins ara el club de Marc Gasol. Tots són catalans
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)