FEB

El Girona confirma l’arribada del letó Rozitis

Bàsquet.

El pivot letó Davis Rozitis (2,13 m, 1990) serà el sostre del Bàsquet Girona aquesta temporada. Rozitis, que va debutar a la LEB Or en el Força Lleida, ha jugat quatre temporades en la segona categoria del bàsquet professional estatal. Aquesta última ho ha fet en el Gipuzkoa. A Sant Sebastià hi acreditava 8,7 punts, 5,7 rebots i 13,3 de valoració en 20:45 de mitjana El conjunt basc havia intentat recuperar-lo, però hi va renunciar quan el letó ja s’havia compromès amb l’equip gironí, que manté lliures les places d’extracomunitaris. Rozitis és el vuitè jugador de l’equip després del fitxatge de fa uns dies de Schaftenaar.

En l’equip de la temporada 2020/21 també hi seran el capità Albert Sàbat –amb contracte des del curs passat–, els renovats Gerard Sevillano i Robert Cosialls i els nouvinguts Pep Busquets (cedit pel Joventut), Àlex Llorca i Dani Garcia (propietat del Manresa).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)