ACB

El Barça trenca la imbatibilitat del Tenerife (81-74)

Els blaugrana fan una gran defensa per anul·lar un rival que ha vist com desqualificaven el seu tècnic

El Barça ha trencat la imbatibilitat de l’Iberostar Tenerife (81-74) amb molts minuts de qualitat amb Abrines com a màxim anotador (16 punts), secundat per Calathes (14) i de Mirotic (13). Oriola ha estat també brillant. Jasikevicius ha fet rotacions i cap jugador ha jugat més de 22 minuts.

L’Iberostar Tenerife ha sortit crescut amb confiança en el joc i amb Shermadini dominant (12-20). Però en només un minut i mig, amb un gran Oriola, els blaugrana s’han posat per davant després d’una cistella de Mirotic (21-20). La igualtat s’ha mantingut fins el 30-28 però els blaugrana han fet una estirada amb un parcial d’11-2 (41-30 al descans).

Al segon temps tot i els enfrontaments entre Mirotic i Shermadini i també de Jasikevicius i Vidorreta, tots quatre han vist tècniques, els blaugrana han fet una estirada per agafar un màxim avantatge de 13 punts després d’una cistella de Higgins (56-43) que s’han mantingut fins el 60-47. Però llavors ha aparegut el ressorgiment dels canaris amb Huertas com a referent per situar-se a només quatre punts (62-58). Però les protestes de Txus Vidorreta li han provocat la segona tècnica i ha estat desqualificat. Els blaugrana han tornat a obrir forat en el marcador (71-61) que ja ha estat definitiu.