NBA

Els Bucks, sense Antetokounmpo, a un triomf de la final (123-112)

Els de Milwaukee han tingut a 4 jugadors per sobre els 21 punts: Lopez (33), Middleton (26), Holiday (25) i i Portis (22)

Els Bucks s’han situat a una sola victòria de la final de l’NBA tot i jugar finalment sense Antetokounmpo. Els de Milwaukee però han trobat a quatre jugadors, que han superat els 21 punts anotats, i que han conduit els Bucks a una victòria important al Fiserv Forum de Milwaukee. Els Hawks tampoc han comptat, un partit més, amb la seva estrella Trae Young que es va fer un esquinç al turmell en el tercer partit de la sèrie. El matx ha estat marcat des d’un inici pel domini local que al primer període ja dominava de 14 punts i ha anat gestionant l’avantatge fins al tram final. El control de la pintura, amb Brook Lopez com a màxim exponent (33 punts i 7 rebots) juntament amb el bon partit de Khris Middleton (26+13) ha estat determinant. També s’han sumat a la causa Jrue Holiday (25) i un sorprenent Bobby Portis (22 punts i 8 rebots). El pròxim partit de la sèrie serà a Atlanta on els Hawks intentaran ja comptar amb Trae Young i poder forçar el setè i definitiu partit de la sèrie.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)