NBA

Chris Paul condueix els Suns a la final de l’NBA (103-130)

El base (36 anys) liquida la resistència del seu exequip en el sisè partit de la final de l’Oest (41 punts, 7 de 8 triples i 8 assistències)

Els Suns jugaran la primera final de l’NBA des del 1993 gràcies a la victòria d’aquesta matinada contra els Clippers (103-130) en la final de l’Oest en una gran exhibició de Chris Paul (41 punts i 8 assistències). Els de Phoenix han acabat tombant els de Los Angeles (4-2), franquícia que no ha pogut comptar en tota la sèrie amb una de les seves grans figures (Kawhi Leonard). Paul (36 anys), la gran aposta dels Suns a l’estiu, va ser el botxí de l’equip que el va veure triomfar (2011-2017) amb set de vuit triples i un control del joc total. Ni Paul ni Phoenix han guanyat mai l’anell i arribaran a la gran cita en un moment de forma espectacular amb jugadores que han demostrat el seu talent: Devin Booker (22 punts i 7 rebots), Joe Crowder (19 punts), Deandre Ayton (16 punts i 17 rebots). Pels Clippers aquesta era la primera final de conferència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)