Més bàsquet

Rivals i futurs companys?

Bàsquet. Ricky, el millor de la selecció espanyola, i Bolmaro, la perla argentina, s’enfronten avui (14 h) amb els TWolves a l’horitzó, on podrien ser la nova parella de bases el curs vinent

Espanya-Argentina, la final del darrer mundial, es reviurà aquest migdia (14 h) en la segona jornada dels Jocs Olímpics. El duel estarà marcat per la presència de diferents vells coneguts i molts NBA, com és el cas de Campazzo i Deck a l’equip argentí al costat d’altres jugadors estel·lars com Scola. Però moltes de les mirades se centraran en el duel entre Ricky Rubio, el millor de la selecció espanyola, i Leandro Bolmaro, la perla argentina. El jove base va ser elegit en el número 23 del draft del curs passat pels TWolves, l’actual equip del base del Masnou. Tot i que les especulacions situarien Ricky lluny de Minnesota tot i tenir un any més de contracte, a hores d’ara serien la parella de directors de joc del curs vinent. El català, però, podria entrar en un traspàs i acabar als Lakers.

Laprovittola, al Barça

Un altre dels atractius serà veure el darrer fitxatge blaugrana, que ha signat per les pròximes dues temporades. Arriba per cobrir la baixa de Leo Westermann, que encara no ha sortit oficialment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)