Més bàsquet

BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

Entrenador i pivot per a l'Olesa

El club ha confirmat oficialment Xavi Tubau com a tècnic, mentre que està en negociacions per fitxar la pivot Brittney Griner (2m01)

L'Olesa va confirmar de manera oficial el que serà el nou tècnic de l'equip en substitució de Lucas Mondelo, Xavi Tubau. L'acord entre l'entrenador de l'Hospitalet i el club d'Olesa era total des de feia dies, i és ara que s'ha fet públic per boca del vicepresident de l'entitat Jordi Cerezuela. Tubau, que ja havia estat a l'Olesa en Lliga Femenina 2, va fer la fase d'ascens a Lliga Femenina amb el Sant Adrià la temporada passada.

Paral·lelament, la confecció de la plantilla continua i, a l'interès per la continuïtat de Maslowski i Denti i la tornada de Podkovalnikova, s'hi han d'afegir ara les negociacions que hi ha obertes amb la pivot Brittney Griner. La jugadora (1990) ha complert el seu primer i únic any a la universitat (Baylor) amb uns nombres espectaculars, de 18,4 punts, 8,5 rebots i 6,4 taps per partit. Tot plegat, gràcies als seus 2m01 combinats amb unes capacitats atlètiques molt notables. En cas que el seu fitxatge es dugués a la pràctica, el joc interior a disposició de Tubau es dibuixaria amb Maslowski, Podkovalnikova, Aina Denti i Griner. És a dir, dues jugadores de més d'1m90 i una de 2m01.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)