Eurolliga

Tercera derrota de l’Spar Girona, la segona a Fontajau (55-69)

L’Spar Girona ha encaixat la tercera derrota a l’Eurolliga, la segona a Fontajau, contra el Galatasaray després de mostrar-se molt inferior al conjunt turc malgrat el 10-2 inicial. El 3-21 del primer quart ha marcat el duel, amb el conjunt turc demostrant tenir més i millors recursos i l’Uni posant-hi molta més bona voluntat que encert (1/18 i 6/14 triples, amb 3/6 Williams i 2/3 Bigic) .

Les dues cares

Gardner quan havien passat 4 segons i 1:04 al contraatac posava l’Uni per davant (4-0) i dues accions de Burke (triple i 2+1) enfilaven la màxima amb la millor versió gironina (10-2), que s’apagaria amb l’entrada en escena de Krajisnik menjant-se amb patates Labuckiene (12-16, 9 punts). Després Williams s’hi ha afegit amb 5 punts seguits per lligar un 3-21 (13-21, triple de Gulcan) que només Reisingerová trencaria amb dues accions de la pintura (17-23).

Steinberga i Bilgic sense saber com tancaven el primer quart 17-2 7i Gardner assistida per Soler –la banyolina jugava de quatre– feia la primera cistella en joc del segon quart a 8:35 (20-30). Julbe ha parat el partit a 6:58 amb la segona cistella fàcil de Steinberga (20-34), autora dels 7 punts visitants perquè havia rebut una falta quan tirava de 6,75 m (18-30).

La diferència s’ha acostat a la vintena (22-39) quan Julbe ha apostat per pressionar, a 4 minuts per la mitja part. I entre Burke i Gardner, amb molt sforç, el Galatasaray ha vist com les grogues s’ho creien (32-42). Però Williams de 6,75 m (26-42 i 32-45) tapava a via d’aigua i Krajisnik de dins destapava les vergonyes de la defensa local (32-47).

Ganes

El 8-0 gironí liderat per Gardner als dos costats de la pista ha obligat el tècnic visitant a demanar temps a 5:12 (42-50) i recórrer de nou al canell de Williams (42-52). Bilgic de tres castigava la pressió local (44-55) i Laia Flores de costat a costat a 8 segons ha fet la següent cistella en joc de l’Spar Girona (48-57), ha fallat l’addicional i el tir de mig camp després de recuperació.

Reisingerová i Flores reduïen la distància a l’inici de l’últim quart (50-57 i 52-59) i Burke la deixava en dues possessions a menys de 7 minut (55-61) amb ofensiu i addicional, però Bilgic a tauler i de tir lliure amb dues pèrdues i dos errors de sota locals deixaven el 55-64 a 4:04.

La 2-3 del Galatasaray i Steinberga d’ofensiu endurien la pujada (55-66). L’antiesportiva de Palau a a Williams –la jugadora de les Aces s’havia encarat abans amb Reisingerová ( la txeca ha fet la cinquena a 47 segons)– a 1:38 ha suposat a rendició de l’Uni, que en els últims 6:41 no ha fet cap punt.